Last news in Fakti

13 Май, 2020 14:44 2 621 3

Официално: ЦСКА се раздели с четирима

  • цска-
  • футбол

Тази сутрин бяха направени PCR тестове за COVID-19 на всички футболисти и спортно-техническия щаб на ЦСКА

Официално: ЦСКА се раздели с четирима - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА обяви раздяла с четирима футболисти. Това са Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнан Анита.

"Тази сутрин бяха направени PCR тестове за COVID-19 на всички футболисти и спортно-техническия щаб на ЦСКА. В следващите няколко дни всички служители на администрацията на клуба ще се подложат на същите тестове.

По-късно днес и утре играчите ще преминат на групи пълни медицински изследвания, като отборът ще започне тренировки в петък при строго спазване на всички задължителни изисквания за безопасност.

Вчера в София се завърна халфът Тиаго Родригез, който се възстановяваше от контузия в родината си. Той бе единственият състезател на армейците извън България и след като премине 14-дневния период на карантина, той ще се присъедини към тренировъчните занимания със съотборниците си.

В периода на извънредното положение ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнон Анита", написаха червените на своя официален сайт.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    3 0 Отговор
    Ще купуват от Левски ли нови играчи?
  • 2 Футболен агент

    1 1 Отговор
    Не...намерили сме току-що узрели по палмите нови цветно...кожи...:)
  • 3 фен

    0 1 Отговор
    Сабирам паари за нов кустум на Тити. Все пак ще е президент.