Last news in Fakti

15 Май, 2020 17:48 1 006 0

Всички изтичащи договори се удължават до края на шампионата

  • футбол-
  • договори-
  • първенство

Това значи, че отборите ще довършат шампионата с настоящите си футболисти, а всякакви сделки могат да влязат в сила в първия ден на трансферния прозорец - 17 юли

Всички изтичащи договори се удължават до края на шампионата - 1

Казусът с изтичащите през май или юни договори на футболистите от Първа лига е решен. По препоръка на ФИФА контрактите, даже и тези за преотстъпване, се удължават до края на първенството, стана ясно след Изпълкома на БФС.

Това значи, че отборите ще довършат шампионата с настоящите си футболисти, а всякакви сделки могат да влязат в сила в първия ден на трансферния прозорец - 17 юли.

В същото време Атанас Фурнаджиев сподели, че футболистите ще трябва минимум по веднъж на месец да биват тествани за коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА