Last news in Fakti

15 Май, 2020 21:09 2 968 5

Гаскойн: Как щеше да ми помогне Фъргюсън, като половината му отбор бе с проблеми

  • пол гаскойн-
  • футбол-
  • сър алекс фъргюсън-
  • манчестър юнайтед

Рио Фърдинанд избяга от тест за наркотици, Ерик Кантона влезе с двата крака на някакъв в трибуните, Райън Гигс спа с жената на брат си, докато Уейн Рууни е спал с някаква баба

Гаскойн: Как щеше да ми помогне Фъргюсън, като половината му отбор бе с проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на английския футбол Пол Гаскойн се усъмни, че Сър Алекс Фъргюсън е щял да го измъкне от проблемите с алкохола, изтъквайки, че редица звезди на отбора и без това са имали достатъчно пороци извън терена.

Гаскойн беше диагностициран като алкохолик още на 33-годишна възраст, докато все още се състезаваше професионално, като борбите на Газа продължават и до ден днешен. Бившият стрелец обаче е категоричен, че животът нямаше да е по-розов даже и ако беше се възползвал от възможността да играе в Юнайтед под ръководството на Фъргюсън.

"Фъргюсън казва, че щеше да е различно за мен, ако бях избрал Юнайтед. Ами, Рио Фърдинанд избяга от тест за наркотици, Ерик Кантона влезе с двата крака на някакъв в трибуните, Райън Гигс спа с жената на брат си, докато Уейн Рууни е спал с някаква баба. Как, за Бога, да му повярвам", завърши тирадата си Гаскойн пред английското издание "The Athletic".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    16 7 Отговор
    ГАЗА Е ВЕЛИК..ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ТАКЪВ ТИП ХОРА...
  • 2 така така

    17 0 Отговор
    Колко с диагноза АЛКОХОЛИК имаме в България?!?!

    Коментиран от #3

  • 3 В БГ

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "така така":

    алкохолици няма, тук има пияници.
  • 4 Дядото

    3 0 Отговор
    Такива като Гаскойн,...Марадона,...ТОТИ,...са вече изчезващ вид за жалост ! Вироглави инати които обаче си носят гордо кръста от решенията в живота си и ИСТИНСКИ СЪРЦАТИ ЛИДЕРИ на терена !!! Респект!
  • 5 GAZZA

    1 1 Отговор
    Сърчето може да си изяде червената мутра от яд , че Gazza му отказа през 1988 г. НАЙ-ПОДПИРАНИЯ отбор в ерата на ВЛ е вечно недоволен.Безброй подаръци от Х.Уеб , М.Клатънбърг , М.Райли и мн. други слуги.А оня рижия Скоулс получаваше жълт картон чак след 5-тото нарушение.Да не говорим как през 1999 ФА услужливо им спести участие в FA Cup.Върха на слугинажа беше през 2004 г. , когато Тотнъм им вкарва гол в техния обор , в 90-та минута , топката е половин метър зад голлинията , но .... ГОЛ НЯМА!!!