Last news in Fakti

16 Май, 2020 11:51 1 645 4

Футболист от Висшата лига потъпка правилата. Спретна си оргия с един куп жени

  • висша лига-
  • футболист-
  • оргия-
  • социална изолация

Твърди се, че пласьор на наркотици също е посетил партито, но няма яснота дали футболистът от Висшата лига е употребявал забранените вещества

Футболист от Висшата лига потъпка правилата. Спретна си оргия с един куп жени - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Секс парти наруши социалната изолация в две държави и вбеси властите. В момента тече разследване, пише британският таблоид ''The Sun''.

Футболист от Висшата лига, чието име се пази в следствена тайна, наел самолет, за да организира оргия в Париж, където в местен ресторант поканил един куп жени.

Очевидно въпросният футболист изобщо не се е впечатлил от налаганите във Великобритания и Франция мерки за социална изолация, предизвикани от коронавирусната пандемия.

След това купонът продължил в скъп апартамент в околностите на ''Шанз Елизе'', а според свидетели, играчът е правил секс с поне едно момиче, тъй като бил ненаситен любовник и постоянно търсел начини да задоволи нагона си.

Твърди се, че пласьор на наркотици също е посетил партито, но няма яснота дали футболистът от Висшата лига е употребявал забранените вещества.

Присъствали са поне 15 човека, като всички пили шотове текила и скъпо уиски. Самото парти е нарушило правилата на карантината във Франция и Англия, а власите в двете страни са организирали разследване.

Издирват се всички участници, за да бъдат поставени под карантина. Ресторантът в Париж от няколко дни е затворен от властите и се извършва проверка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 веселяк

    5 1 Отговор
    Поне се е позабавлявал човекът, само това остава накрая!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 897

    2 1 Отговор
    Браво браточка. Подкрепям те с две ръце.
  • 4 Порно

    3 1 Отговор
    Така се прави. А заблудените овци да лъскат бастуна.