Last news in Fakti

18 Май, 2020 09:55 1 747 1

Ритник отзад за поздрав при смяна в Германия

  • байерн мюнхен-
  • томас мюлер-
  • ханс-дитер флик-
  • футбол-
  • унион берлин

Мюлер бе заменен в 89-а минута и заради правилото за социално дистанциране не поздрави Флик с традиционното ръкостискане

Ритник отзад за поздрав при смяна в Германия - 1

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер поздрави по странен начин своя треньор Ханс-Дитер Флик при победата над Унион с 2:0 в Бундеслигата.

Мюлер бе заменен в 89-а минута и заради правилото за социално дистанциране не поздрави Флик с традиционното ръкостискане, а го ритна отзад. Моментът попадна в телевизионните обмени и предизвика противоречиви реакции. Според мнозина Мюлер е прекалил, като подобна шега е подходяща за някои от неговите съотборници, но не и за старши треньора.

Самият Мюлер заяви след мача, че усещането да играеш пред празни трибуни е все едно мачът е предсезонна контрола.

"Целта беше да вземем трите точки и успяхме. Но има още какво да подобряваме в играта. Зрителите може да ни дадат енергия, но обстоятелствата са такива и трябва да ги приемем. Усещането е все едно играем предсезонна контрола през август", коментира Томас Мюлер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Глупости! Заради социалното дистанциране, няма да му стисне ръката , а ще му бие шута отзад! Какво социално дистанциране, като играят рамо до рамо един с друг всички футболисти?!