18 Май, 2020 19:28 2 024 1

Как Реал Мадрид ще се справи с изтичащите договори на своите звезди?

  • договор-
  • справяне-
  • рамос-
  • модрич-
  • васкес-
  • хамес родригес-
  • каземиро-
  • реал мадрид

Серхио Рамос, Лука Модрич, Лукас Васкес и Хамес Родригес са в последната една година на своите контракти

Как Реал Мадрид ще се справи с изтичащите договори на своите звезди? - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид трябва да вземе решение в следващите месеци относно съдбата на четирима футболисти, чийто договори изтичат през лятото на 2021 година. Става въпрос за капитана Серхио Рамос, Лука Модрич, Лукас Васкес и Хамес Родригес.

С договор до лятото на 2021 година е и Каземиро, но вече се появиха информации в испанската преса, че бразилецът се е разбрал с клуба относно подновяването на своя контракт.

Капитанът Серхио Рамос е специален случай. Той е на 34 години и подновяването на договора му няма да бъде лесна задача. Политиката на клуба е да предлага на своите играчи над 30-годишна възраст договори година за година и ще е необходимо да се разбере дали Рамос ще го приеме. Той не крие, че иска да се пенсионира в „кралския“ клуб.

Реал Мадрид се очаква да действа по същия начин и с Лука Модрич, на когото ще му бъде предложен нов 12-месечен контракт.

Бъдещето на Хамес Родригес и Лукас Васкес е във въздуха. И двамата футболисти е много вероятно да бъдат продадени след края на настоящия сезон.

Пред Реал Мадрид стоят още проблеми за решаване, защото договорите на още седем футболисти изтичат през лятото на 2022 година. Това са Гарет Бейл, Марсело, Иско, Рафаел Варан, Дани Карвахал, Карим Бензема и Начо Фернандес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8374

    1 0 Отговор
    Нищо не става вече от този хубав отбор. Просто вече няма кого да вземат и кого да сменят. Всеки който се махне друг не толкова добър играч ще го замени.