Last news in Fakti

25 Май, 2020 19:34 2 195 0

Джо Харт: Ясно ми е, че няма да заиграя в Реал Мадрид

  • първенство-
  • кариера-
  • реал мадрид-
  • манчестър сити-
  • шансове-
  • национален отбор-
  • харт

Вратарят иска да напусне английското първенство, за да има по-голям шанс за националния тим на Англия

Джо Харт: Ясно ми е, че няма да заиграя в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Бърнли Джо Харт смята, че ако напусне английското първенство и заиграе в друг шампионат ще му бъде по-лесно да си върне позицията на вратар номер 1 в националния отбор.

Джо Харт има 75 мача за Англия и игра важна роля за двете поредни спечелени титли от Манчестър Сити, но след като не беше взел участие от мач през декември 2018-а година, той се реши на трансфер в Бърнли.

33-годишният страж е готов да приеме предизвикателство в Бундеслигата, Серия А или Ла Лига, въпреки че имаше период в Торино под наем и той приключи без фанфари.

"В Англия нямам чувството, че ще имам такава възможност. Може би и няма какво повече да постигам, след като постигнах доста с Ман Сити. Затова в най-добрите си години се надявам, че ще мога да изляза извън страната и да играя на топ-ниво. И това да ми помогне да си върна позицията на първи вратар на Англия, коментира Харт пред вестник Гардиън.

"Наясно съм, че няма да бъда част от Реал Мадрид. Но се надявам да бъда част от силно първенство с много мачове с напрежение. Лудост е да слушам футболисти, които казват, че не са спечелили, защото имало напрежение. Напрежението те поддържа жив, с тонус, така че то е важно и полезно. Смятате ли, че в Манчестър Сити съм имал един мач дори без напрежение!?, коментира още опитният вратар.

"Бих се радвал, ако имам нов шанс на добро ниво в Англия. Смятам обаче, че Висшата лига няма да ми го даде и затова гледам към друга страна, каза още Джо Харт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА