Last news in Fakti

31 Май, 2020 10:43 3 775 9

Съперникът на Багата наглее: Победих заслужено!

  • аугусто сакай-
  • благой иванов-багата-
  • мма

Все пак си призна, че е нарушил правилата

Съперникът на Багата наглее: Победих заслужено! - 1
Снимка: Twitter

Съперникът на Благой Иванов - Аугусто Сакай, си призна, че е нарушил правилата в битката им на галавечерта UFC Fight Night 176, но нагло заяви, че е победил заслужено. Припомняме, че съдиите присъдиха успеха на бразилеца с разделено решение - 27-30, 29-28, 29-28.

В третия рунд на равностойния двубой Багата беше на път майсторски да осъществи втория си тейкдаун, но Сакай се задържа за оградата и се опази от поваляне, което е нарушение на правилника и дори заслужава отнемане на една точка. Такова наказание щеше да наклони везните в полза на българина при съдийското решение, но реферът в октагона Джейсън Хързог подмина ситуацията.

"Да, хванах се за оградата без да искам, беше инстинктивно и никога не бих направил съзнателно такова нещо. Но това нямаше значение, защото аз спечелих", коментира Сакай след мача в Лас Вегас.

"Винаги искам да нокаутирам опонентите си, но знаех, че Иванов е много корав и трябваше да покажа уважение. Според мен е лудост, че единият съдия оцени двубоя 30-27 за него", добави бразилецът, който постигна четвърта поредна победа в най-авторитетната ММА верига - UFC.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    9 10 Отговор
    Наглее???
    ХА ХА ХА
    Защо да наглее? Защото на бантустанеца не му харесва реалноста ли?
  • 2 Tomb Raider

    15 10 Отговор
    Мисля 3:Люлката на простотията BG! Все някой нещо го ощететил историята им взели победата им взели, земята им взели, а те все свестни, умни, коректни, надарени...
  • 3 Българите

    5 15 Отговор
    Стават само за придворни палячовци или боксови круши
  • 4 Реалист

    6 10 Отговор
    И защо да наглее ???
    На абсурдистанеца пак космоса му е виновен.Все някой друг трябва да му е виновен.
    Тук в чалгария всеки е велик просто защото сам за себе си вика,че друг такъв като него няма.
    Като излезе обаче навън шоковата терапия наречена реалност го удря м/у очките.
    Бил нарушил правилата.
    Ами да ги беше нарушил и ти бе багер или както ти е там името.Явно номера минава.
    Аз ли да те уча к'во да правиш на ринга?
    Нали си голямата работа.
    Или какво сега,ние българите правилата никога не ги нарушаваме,така ли 🤣🤣🤣
  • 5 Чочи

    3 5 Отговор
    На кривиа и вълната му пречи слаб мач определено
  • 6 ПЕНКО

    6 2 Отговор
    НА ТЕЗИ ПИСАЛИ ПРЕДИ МЕН НАПОМНЯМ , ЧЕ СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИ НА СКОКНА ВИСОЧИНА СА КУБИНСКИ И БЪЛГАРСКИ ОТ" ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ " !!!!!!ТАМ НЯМА СУБЕКТИВНО СЪДИЙСТВО!!!!!
  • 7 Ufc

    8 1 Отговор
    Палячовци багата беше световен шампион по бойно самбо !Май забравихте ако изобщо сте знаели! Първият победил Феодор пред Путин в Русия. Ама от него нищо не става нали ? ! Няма такова злобно племе ей

    Коментиран от #9

  • 8 Балък

    5 1 Отговор
    Ама бил шампион по самбо бил а сега от това самбо нищо няма слаб без смисъл в играта идва му краят за жалост!Ако не беше се правил на мъж когато го боднаха с ножчето може би по друг начин щеше да се развие в този спорт а и това се отразява един ден върху здравето му.Все пак адмерации за Багата!
  • 9 Иво

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ufc":

    Еми два пъти поред губи, какво искаш от хората? Да му ръкопляскат ли? И какво общо има "българският манталитет" тук? Англичани, немци, французи, американци, без значение какви са, ако техен боец загуби два пъти поред, няма да го разцелуват! Ще носи на критика! И това, че критикуваме, не значи че сме лошо "племе"