Last news in Fakti

2 Юни, 2020 12:41 16 561 9

Ето каква сума е прибрал Багата от загубата срещу Сакай

  • благой иванов-
  • аугусто сакай-
  • мма

С тази загуба нашето момче е в серия от 2 поредни загуби и статистиката му в UFC е 2 победи и 2 загуби

Ето каква сума е прибрал Багата от загубата срещу Сакай - 1

Благой Иванов - Багата загуби за втори път с разединено решение в UFC. Той не успя да приключи Аугусто Сакай в подглавната битка на UFC on ESPN 9, което се проведе миналия уикенд във Вегас.

С тази загуба нашето момче е в серия от 2 поредни загуби и статистиката му в UFC е 2 победи и 2 загуби. Благой има само още една оставаща битка от своя договор с UFC, а подновяването на договора е под въпрос и много зависи от представянето му в последния бой.

Иванов е клиент на Али Абделазиз, който успява да влезе под кожата на хората в UFC и урежда много добри условия за бойците си. Така Благой от загубата успя да изкара $60 000 заплата. Съперникът му Аугусто Сакай пък взе 100 000. Водачът в листата със заплатите е Тайрън Уудли, който спечели $200 000 от загубата си срещу Джилбърт Бърнс.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т444444

    0 3 Отговор
    1милиард $.
  • 2 Бай Ганьо

    20 3 Отговор
    Това не са пари, за тоя як бой.

    Коментиран от #3

  • 3 Баш Батка

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Ганьо":

    Сик му е подкрепа на него, не го мисли мног много.
  • 4 123

    6 0 Отговор
    кое му е доброто за тия пари да те бият така не си е работа
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    9 1 Отговор
    Ивайло Борисов ,преди да прекопирваш от другите лъжливи сайтове ,проверявай информацията Може да бъдеш грешно подведен.Това е 5-та битка за Багата в UFC !първата е загуба от Джуниър Сос Сантос, след това победа над Бен Ротуел и над Тай Туйваса, следват 2 загуби от Дерик Люис и последната от Аугусто Сакай.Ако можеш да броиш май станаха общо пет мача, тоест статистиката е 2 - 3 тоест, 2-победи и 3 загуби.Надявам се научи нещо Г-н Ивайло Борисов.И недей да триеш коментара ,че поне хората да знаят истината ,а не да ги подвеждате с лъжи!
  • 7 Факти

    3 0 Отговор
    Нека да взима момчето,вади си парите с честен труд.
  • 8 Крали Марко

    2 0 Отговор
    Трябваше да ступа кьоравия съдия който "не видя" захващането на Сакай за мрежата! Багата щеше да обърне рунда в своя полза на тепиха! Май скоро клетките ще ги "опаковат" отвътре с поликарбонатни плоскости като хокейните терени.?! На 9 инча от тепиха до 1.6 м ?! Да , не са достатъчно парите.Недай си боже да трябва да се лекува- това са пари като за входна такса за елитните клиники. Да е жив и здрав Багата ! Следващия му противник да му мисли.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.