Last news in Fakti

4 Юни, 2020 18:34 1 701 1

Трио от Черно море аут за мача с Берое

  • футбол-
  • пфк черно море-
  • берое-
  • исмаил иса-
  • виктор попов-
  • дани кики

Исмаил Иса, Виктор Попов и Дани Кики аут за срещата в Стара Загора

Трио от Черно море аут за мача с Берое - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море продължава подготовката си за предстоящия мач от 25-ия кръг на efbet Лига. На рестарта на първенството "моряците" гостуват на Берое в Стара Загора в неделя, 7 юни, от 20:30 часа. 

Днешното занимание на варненци се проведе на стадион "Тича". На облекчен режим се готви Виктор Попов, който претърпя битов инцидент и е с пукната костица на крака. Крайният бранител ще пропусне срещата със "заралии", но по всяка вероятност ще се завърне за домакинството на Витоша Бистрица. 

С контузия е и Дани Кики, който е с по-тежка травма в глезена и ще е аут от терена за по-дълго. Мачът пропуска и Исмаил Иса, който изтърпява наказание. Иса получи червен картон срещу Левски от 22-рия кръг на efbet Лига и бе наказан за три мача, като вече пропусна двубоите на варненци с Ботев Пловдив и Царско. 

Утре Черно море ще проведе последната си тренировка във Варна, след която треньорът Илиан Илиев ще определи групата за срещата в Стара Загора.
 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 31 03 1970

    0 0 Отговор
    Нямя мое , няма твое - светът е БЕРОЕ !