Last news in Fakti

5 Юни, 2020 15:33 1 381 3

ЦСКА 1948 обяви нов трансфер

  • георги иванов-
  • футбол-
  • цска 1948

Мечтата на всеки един футболист в България е да играе на най-високо ниво, каза Георги Иванов

ЦСКА 1948 обяви нов трансфер - 1

ЦСКА 1948 завърши трансфера на Георги Иванов, съобщиха от клуба. Той е роден през 1993 г. и от ранна детска възраст влиза в света на футбола. Играе като опорен халф, но се чувства комфортно и зад нападателя. В предстоящия сезон в efbet Лига мечтае да се изправи срещу отбора на Левски в софийското дерби.

Веднага след завършването на трансфера полузащитникът изрази благодарност към ръководството на ЦСКА 1948 за вярата и предоставената възможност.

„Изключително съм доволен от трансфера. Това е шанс, който нямаше как да изпусна. Мечтата на всеки един футболист в България е да играе на най-високо ниво“, коментира той пред клубния сайт 

През 2017 г. Иванов играе за отбора на Струмска слава и демонстрира добри футболни умения. Последните две години играе за отбора на Литекс Ловеч, където бива забелязан от скаутите на ЦСКА 1948.

„В ЦСКА има изключително класни и опитни футболисти, които могат да помогнат на мен“, сподели Иванов относно конкуренцията в отбора. 


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    3 1 Отговор
    Само така и дано в отбора да си останат само българи. А Лудогорец, Левски и Цска (Литекс) да купуват чужди Супер играчи договорени от мениджъри с неизвестни комисионни. И нали Домусчииски щеше да прави школа? Къде са му българските младежи? А в отбора му само чужденци и после да сме имали национален отбор. Ще стане ама никога
  • 2 Гоце

    1 0 Отговор
    Добре дошъл в истинския ЦСКА.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.