Last news in Fakti

5 Юни, 2020 20:18 1 090 5

Левски с втори опит да свика Общо събрание

  • левски-
  • павел колев-
  • общо събрание

Днес Управителният съвет на “сините” е взел решение да организиса нова сбирка, която трябва да се проведе през юли 2020

Левски с втори опит да свика Общо събрание - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще направи втори опит да свика Общо събрание на акционерите, след като първия път не бяха спазени необходимите срокове. Днес Управителният съвет на “сините” е взел решение да организиса нова сбирка, която трябва да се проведе през юли 2020.

Общото събрание на Левски пропадна

Левскари,
Уведомяваме Ви, че планираното за 6 юли 2020 г. Общо събрание на акционерите на дружеството няма да се състои. След провеждане на заседание на Управителния съвет на „ПФК Левски“, днес, 5 юни 2020 г., се взе решение, съгласно чл. 58  от Устава на „ПФК Левски“, в срок до 2 седмици да се свика отново Общо събрание на акционерите, което да се проведе през месец Юли 2020. За точната дата ще Ви уведомим своевременно.

От ръководството


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    2 0 Отговор
    ЕТО ТОВА ЦАЙТНОТ...ИСКАМ , НО НЯМА ВРЕМЕ..
  • 2 Порно

    6 1 Отговор
    Какво му е сложното , пускате покана в Търговския регистър поне 40 дни преди събранието , за да има време да я обработят и публикуват 30 дни преди събранието, както е по закон. Ама при такива професионалисти , боже опази.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Траян

    4 0 Отговор
    Трябва да се изчистят дълговете, а те са милиони. Ще бъдеш употребен от шайката и ти Наско. Кой се е хванал с тях бял ден не е видял. Никой не е луд да налива пари в БГотбор, освен за черно тото. За това ще има отлив на публиката. Хората си гледат истински европейски мачове по телевизията.
  • 5 Мулен Руж

    1 0 Отговор
    Големият цирк. Това от всякъде си е сапунен сериял.