Last news in Fakti

6 Юни, 2020 13:49 1 535 5

В Бреша им писна от Балотели, гонят го от клуба

  • марио балотели-
  • бреша

Чернокожият италианец не се е явил на тренировка

В Бреша им писна от Балотели, гонят го от клуба - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ръководството на италианския футболен клуб Бреша е прекратило договора на скандалния Марио Балотели, след като нападателят не се е появил на тренировка.

Собственикът на клуба Масимо Челино е изпратил писмо на Балотели, с което изисква прекратяването на тригодишния контракт. Неговият срок е до 2022, но има клауза за прекратяване в края на сезона, ако тимът изпадне в Серия В.

Според ''Gazzetta dello sport'' не се изискват правни действия, тъй като прекратяването е споразумяно с адвокатите на 29-годишния футболист.

Бившият италиански национал подписа с родния си клуб през миналото лято след четири години по френските терени с Ница и Олимпик Марсилия.

В 19 мача от Серия А той реализира 5 попадения, но след отпускането на мерките и подновяване на тренировките, реши, че може да пропуска доста от заниманията на тима.

Балотели държи на версията, че отсъствията му са заради стомашни проблеми, но Челино публично заяви, че пристигането му е ''грешка''.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    9 0 Отговор
    На всички ни е писнало от него. Стига сте ни занимавали с този *+*+*+
  • 2 1234578

    12 0 Отговор
    Не знам как футболни босове плащат милиони за такъв недисциплиниран и ниско интелигентен примат. Не съм расист, твърдението ми не е свързано с цвета на кожата му. А е оценка на съдържанието между ушите му. И за да го потвърдя, ще кажа, че смятам, че Тръмп също е примат. Слагам и двамата на едно ниво на възпитание. Чудя се как в съвременният свят такива примати успяват да станат мулти милионери и дори милиардери.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пената

    7 0 Отговор
    Изключително неприятен тип...
  • 5 Gen Gurko

    3 0 Отговор
    Абе неговият живот е по-ценен защото е черен кюнец, така че да не го притесняват да ходи и да се товари като останалите по тренировки.