Last news in Fakti

7 Юни, 2020 11:13 1 271 1

Треньорът на ЦСКА: Сами се доведохме до това да треперим

  • efbet лига-
  • цска-
  • витоша бистрица-
  • 1:0-
  • милош крушчич

Според Крушчич и феновете имат заслуга за победата срещу Витоша

Треньорът на ЦСКА: Сами се доведохме до това да треперим - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА - Милош Крушчич, сподели впечатленията си след снощната трудна победа на "червените" срещу Витоша Бистрица. С късен гол на Евандро ЦСКА взе своето и си тръгна като победител от Бистрица, а Витоша стана първият сигурен изпадащ от efbet Лига. 

"Сами се доведохме до тази ситуация. Имахме възможности, особено през първото полувреме. Имахме преимущество. Стана и това с дузпата, съперникът придоби второ дихание. През втората част имахме възможности, но накрая показахме търпение. Мисля, че заслужихме победата, защото през първата част трябваше да вкараме гол. Щеше да ни е по-лесно, но виждахме, че топката просто не искаше да влиза. Важното е, че спечелихме трите точки", заяви Крушчич. 

"Разбира се, че подобни резерви помагат. Радвам се, че имахме възможност да пуснем всички атакуващи футболисти. За нас се получи добре. Евандро влезе и имаше късмет да вкара хубав гол. Оставихме двама нападатели, а когато играеш с двама нападатели, търсиш повече центрирания, така че така вкарахме гола.

Очаквах точно такава игра от Витоша. Ние сами се поставихме в подобна ситуация, да треперим докрай. През първото полувреме имахме моменти, можеше да ни е и по-лесно, но това е футболът. Голът беше хубав.

Вижда се, че Али Соу има желание, тренира добре, не мога да кажа нищо за него. Проблемът е психологически, защото чувства натиск. Не му е лесно, трябва да му помагаме и да сме зад него", заяви Крушчич.

''Всички мачове са важни, днес се видя напълно. Вече забравяме този мач, възстановяваме се и започваме подготовка за Купата. Виждате, че днес всички дадохме максимум. Нито секунда не сме калкулирали някакви сметки или нещо подобно'', допълни сърбинът.

''Феновете ни създадоха хубава атмосфера, помогнаха много, за да издържим и да натиснем, така че благодарим на тях. Те също имат заслуга за днешната победа (б.р. вчерашната)", завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б.Х.

    2 1 Отговор
    Круша , ти на кой стадион беше???