8 Юни, 2020 13:55 1 328 0

ЦСКА 1948 започва лятна подготовка

  • цска 1948-
  • подготовка-
  • футбол

Първото занимание с новия старши треньор Красимир Балъков ще се проведе на стадион Требич утре от 10:30 ч.

ЦСКА 1948 започва лятна подготовка  - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 ще направи първа тренировка за новия сезон утре, на 9-и юни, от 10:30 часа на стадион "Требич", обявиха от клуба. "Червените" получиха правото да играят в efbet Лига от следващия сезон, след като Втора лига беше прекратена заради COVID-19 пандемията.

"Отборът на ЦСКА ще проведе първа тренировка на 09.06.2020 г. Първото занимание с новия старши треньор Красимир Балъков ще се проведе на стадион Требич от 10:30 ч. На тренировката ще присъстват всички футболисти и треньорският щаб на клуба", обявиха "червените".

ЦСКА 1948 спечели промоцията в елита като лидер в класирането при прекратяването на сезона. Монтана и Септември ще играят бараж за второто място в efbet Лига, която беше подновена през изминалия уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА