Last news in Fakti

8 Юни, 2020 14:10 1 882 0

Собственикът на Септември: В БФС всеки се кланя на някакво килимче

  • футбол-
  • септември софия-
  • румен чандъров

Няма как да ми мине огорчението от решението на БФС

Собственикът на Септември: В БФС всеки се кланя на някакво килимче - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров за пореден път възнегодува по адрес на Българския футболен съюз, пред "Тема Спорт".

"Няма как да ми мине огорчението от решението на БФС. По-голяма несправедливост не можеше да се измисли. В края на краищата нали затова е спортът - да има състезание. Но състезанието беше извън терена. Времето лекува, но огорчението си остава.

Проблемът е, че на ръководно ниво всеки се кланя на някакво килимче. Докато се кланят, няма нищо хубаво да стане. Всеки ходи някъде и обслужва някого. Според мен трябва да се махнат всичките, които са в управлението. Но дали има кой да ги замести? Чух, че Христо Порточанов можело да се кандидатира, ще има и други. Виждаме обаче, че в момента тупкат топката. Искат да преподпишат договора за тв правата, преди да е избрано следващото ръководство.

Сценарият се знае и се действа задкулисно. Няма оправия просто. Най-големият проблем е, че половината хора в Изпълкома се кланят на другата половина от Изпълкома. Докато се кланят, състезанието ще е предопределено. Аз тогава за какво да си хвърлям парите? Ще се забавлявам да си гледам само децата как играят и това е", каза огорченият бизнесмен.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА