Last news in Fakti

9 Юни, 2020 08:31 7 178 8

Пиянски скандал с капитан на роден клуб, хвърчат юмруци в заведение

  • футбол-
  • хебър-
  • янко ангелов

Почнаха да ми правят някакви разбори колко съм бил играл и как съм играл

Пиянски скандал с капитан на роден клуб, хвърчат юмруци в заведение - 1

В неприятен екшън се забърка все още действащият капитан на Хебър Янко Ангелов. В малките часове на съботната нощ халфът на хебърци е бил на парти в пазарджишкия клуб „Хевън”, където разпускал въпреки забраната за подобни излизания, и то в период на подготовка, твърди "Марица".

По думи на очевидци, присъствали по това време в питейното заведение, малко след 1 часа, видимо почерпен Ангелов започнал да се заяжда с посетител на бара, като в последствие го пернал по врата. Последният тръгнал да му отвръща, в негова подкрепа наскачали и други посетители, но след намесата на охраната напрежението било туширано. 
 
„Виновен беше Янко. Видимо той беше в нетрезво състояние и предизвика скандала. Отиде и без никаква причина започна да се дъвче с човек, който спокойно може да му бъде баща”, сподели пред наш репортер един от очевидците на скандала.

Самият Янко Ангелов коментира, че случаят е преекспониран и отрече той да е инициатор. 

„Провокираха ме. Почнаха да ми правят някакви разбори колко съм бил играл и как съм играл. Нормално е човек да избухне и да не си сдържи нервите.”, заяви от своя страна бившият полузащитник на Локо(Пд).    

От Хебър признаха, че тази сутрин са чули за случилото се в бар „Хевън” и вече са инициирали собствена проверка за установяване на фактите. 

Членове на ръководното тяло на отбора обявиха, че със сигурност няма да толерират подобни прояви, уронващи авторитета на клуба, но ще излязат с позиция, след като изгледат видеозаписите от камерите на заведението. Ако вината на Янко Ангелов бъде установена, то той безусловно ще бъде наказан като все още действащ състезател на Хебър, коментираха шефове на клуба.    

Припомняме, че Янко Ангелов има договор с пазарджишкият тим за още една година, но отказа да намали заплатата си до размера на установеният от УС на клуба максимален праг. Поради тази причина той отпадна от плановете на треньора Николай Митов, но продължава да тренира с отбора до решаване на казуса с неговото бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    46 1 Отговор
    Чалга + алкохол = мозъчна безкапацитетност
  • 2 Сойка Присмехулка

    24 0 Отговор
    Филмът "Смотаняци" ряпа да яде.
  • 3 Бате дай 50 стинки эа баничка

    18 0 Отговор
    Невероятно иэпълнение,ей эа това обичам БГ футбола.И се надявам мярката 60/40 да помогне на ритнитопчовците да станат още по-добри купонджии .
  • 4 Сички футболисчета в урановите мини

    19 0 Отговор
    Тренерите им също агитките им също и така дорде изкарат стадионите разрушени футбола забранен така трябва да бъде
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Dissapointed

    20 0 Отговор
    С тоя се познаваме от деца. Изключително арогантен, нагъл и комплексиран. Поредния провален от чалга, алкохол и липса на ценности "футболист". Ето заради това нямаме качествен български футбол. Те са силни по чалготеките..
  • 7 само ХЕБЪР

    4 0 Отговор
    заяждал се е с човека най от ляво .. който може би му е баща .. и тукати в корема , и бой , ... и така по пазарджишки ...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.