Last news in Fakti

14 Юни, 2020 19:34 1 480 0

Джокович победи Зверев, но не стигна до финала на собствения си турнир

  • джокович-
  • зверев-
  • победа-
  • финал-
  • демонстративен турнир-
  • тенис

Сърбинът спечели с 4:0, 1:4, 4:2

Джокович победи Зверев, но не стигна до финала на собствения си турнир - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович победи Александър Зверев с 4:0, 1:4, 4:2 във финалния мач от група А на Adria Tour. Успехът над германеца обаче не се оказа достатъчен за световния №1 да стигне до финалния мач в организирания от самия него турнир в Белград.

Джокович се нуждаеше от победа в два сета, за да оглави групата, а в крайна сметка получилата се въртележка изпрати на първото място друг сърбин в лицето на Филип Краинович.

В събота Краинович победи Джокович, а в крайното класиране първото място бе определено на база на съотношение в спечелени спрямо загубени геймове, тъй като и Краинович, и Джокович, и Зверев завършиха с по 2 победи и 1 загуба, както и с 5:3 в сетовете.

Ноле започна мача по страхотен начин, но нивото му спадна във втората част, а в която Зверев пък намери своя ритъм. Така Джокович бе наясно, че в решителния сет играе за своя добър приятел Краинович и в крайна сметка успя да го изпрати на финалния двубой.

В него пък съперник на сърбина ще бъде победителят от последния мач в група В между Григор Димитров и Доминик Тийм.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА