15 Юни, 2020 13:43 1 145 3

Ракета на Григор Димитров предлага АТР на специален търг

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • атп-
  • търг

Всеки може да даде 10 щатски долара в платформата givergy.us и да участва в играта за спечелване на ракетата на най-добрия ни тенисист

Ракета на Григор Димитров предлага АТР на специален търг - 1
Снимка: БГНЕС

Ракета на Григор Димитров, подписана от българина, е една от наградите, която се предлага на специален търг от АТР. Асоциацията, заедно с членове на Програмата за треньори към нея, предоставя ексклузивни призове и преживявания за феновете. Те могат да дарят средства и да участват в борбата за наградите. Събраната сума ще се задели за финансова подкрепа на треньорите в АТР, които изпаднаха в криза заради паузата, наложена от Covid-19.

Всеки може да даде 10 щатски долара в платформата givergy.us и да участва в играта за спечелване на ракетата на най-добрия ни тенисист.

Сред другите награди са ракети на Стан Вавринка и Александър Зверев, както и частни тренировъчни сесии с легендарните Пол Анакон, Борис Бекер, Дарън Кейхил, Брад Джилбърт, Горан Иванишевич, Иван Лендън, Иван Любичич, Карлос Моя, Патрик Муратоглу и Мариан Вайда. А големите призове включват 2 билета за финала на Nitto ATP Finals през 2021 година, както и по два входни пропуска за полуфиналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинов

    0 0 Отговор
    Не сте ли завършили основно образование - 4-ти клас? Що за словоред е това? Срам за журналистиката като цяло. Какво заглавие само?!?
    Г-н Ивайло Борисов, засрамете се.
    АТР предлага ракета на Григор Димитров на специален търг.
    ЕЛЕМЕТАРНО Е!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Мимч

    2 1 Отговор
    Абе тия нормални ли са,на тия милионери ,ние да им събираме по 10 долара.Да ходят да се гръмнат някъде.Все будали търсят но лошото е ,че се намират такива..
  • 3 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Божинов":

    Смисъл, че АТР му предлагат ракета да си я купи .....? Правилното заглавие е - Ракета на Григор Димитров СЕ предлага ОТ АТР на благотворителен търг.