Last news in Fakti

20 Юни, 2020 18:49 964 0

Какво става с Шалке? Отново загуби, пак допусна 4 гола

  • шалке-
  • футбол-
  • шалке 04-
  • бундеслига-
  • волфсбург

В поредно свое домакинство тимът не показа нищо интересно на своите фенове, гледащи от телевизионните екрани

Какво става с Шалке? Отново загуби, пак допусна 4 гола - 1
Снимка: Twitter

Отборът на Шалке продължава все така без победа участието си в Бундеслигата. В поредно свое домакинство тимът не показа нищо интересно на своите фенове, гледащи от телевизионните екрани.

Съставът от Гелзенкирхен отстъпи по категоричен начин пред госта си Волфсбург, устремен към местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири.

Шалке загуби с 1:4, като това бе по-скоро оптималният вариант за тима, който можеше да отстъпи с много повече попадения пред съперника си.

През първата част единственото попадение бе реализирано от Вегхорст, разписал се след 16 минути игра. Натискът на гостите до почивката не даде очаквания ефект и преднината се запази минимална за отбора.

Само в рамките на три игрови минути обаче - между 56-ата и 59-ата всичко за домакините приключи.

Отново Вегхорст бе точен за 0:2, а малко след това и Кевин Мбабу вкара за 0:3, което съвсем отчая всички на скамейката на домакините.

Жоа Виктор вкара за 0:4 в 69-ата минута, а само една по-късно Раби Матондо все пак прати топката в мрежата и в полза на домакините, за крайното 1:4.

Нова промяна в резултата нямаше. Така Шалке продължава да не постига успеха вече месеци наред, като антирекордите за тима се понатрупаха напоследък. Гелзенкирхенци са с актив от 39 точки, близо до средата на временното класиране.

Волфсбург е с 49 спечелени пункта. Това отрежда на "вълците" последната позиция, от даващите право на участие в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА