30 Юни, 2020 17:48 1 174 3

Акрапович: Отиваме на финала, за да спечелим Купата на България!

  • купа на българия-
  • финал-
  • локомотив пловдив-
  • акрапович-
  • очаквания-
  • трофей-
  • цска

"Шансовете са 50 на 50“, смята наставникът на Локомотив Пловдив

Акрапович: Отиваме на финала, за да спечелим Купата на България! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че отборът отива да спечели Купата на България.

„Очакванията са големи! Отиваме да спечелим трофея. Шансовете са 50 на 50“, сподели Акрапович.

„След последния мач се чувстваме добре. Запазихме и дадохме почивка на основни футболисти. Тренираме много добре и се надявам, че ще покажем силна игра и във финала“, добави той.

„Играхме преди няколко дни с ЦСКА, знаем техните качества. Много тактика тук не помага. Трябва да дадем всичко от себе си, да играем хубав футбол, да създадем шансове и да вкараме гол“, продължи наставникът на Локомотив.

„Всички са здрави, всички са ок. Дейвид Малембана ще се върне скоро, но няма да играе във финала за Купата на България. Той не се възстанови така бързо, както искахме. Мисля, че до 3-4 дни ще бъде готов да се завърне.“

„Двата отбора заслужат да са на финал. За нас е специално чувство, защото се класирахме за втори пореден финал. Искаме отново да спечелим финала и да зарадваме нашите фенове. Длъжни сме да дадем всичко за себе си.“

„Ние сме професионален отбор и дълго време се занимаваме за следващия сезон, но сега ни интересува какво ще стане на финала.“

„Миналият сезон не играхме толкова силно, както през тази година. Миналата година всичко зависеше от финала за Купата на България. Сега играхме цял сезон добре, имаме качество, имаме резултати, което ни дава самочувствие. Надявам се качеството, което показахме през целия сезон да го покажем и утре във финала“, каза още Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не казвай Хоп преди да скочиш

    1 3 Отговор
    След като онези резаци от crayzi forest им шибнаха 6 шайби, да не бъде много сигурен. Топка е, женски род, кой може да предвиди?
  • 2 гларус

    3 4 Отговор
    Точно изказване.На финала ще играят с един отбор менте с тире,които нямат фенове а ,,припознавачи,, .Дано утре Локото направят така ,че Крушич да си тръгне а Ганчев да им сложи още едно тире на ментето и в.... Ловеч.
  • 3 ГЛГЗОВ

    1 0 Отговор
    Успех Бруно!