Last news in Fakti

1 Юли, 2020 11:35 1 867 3

Шефовете на Дунав се стреснаха и обещаха да платят заплатите

  • дунав русе-
  • футбол-
  • пари-
  • заплати-
  • футболисти

Вчера футболистите спряха да тренират и те са категорични, че няма да излязат срещу Ботев Пловдив в петък

Шефовете на Дунав се стреснаха и обещаха да платят заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Дунав се стреснаха и обещаха да платят до снощи заплатите, които дължат на играчите, съобщава Меридиан мач. Вчера футболистите спряха да тренират и те са категорични, че няма да излязат срещу Ботев Пловдив в петък.

"Да ходят шефовете да играят. В момента, в който ни се плати всичко - ще тичаме и ще се раздаваме", обяви Юлиан Ненов от името на всички.

Треньорът Людмил Киров отново застана зад играчите.

"Думата "пари" не я знаем в нашата съблекалня. Съгласихме се всички да вземем половинки за април и май. Треньорите и това не видяхме", заяви Киров.

"Въпрос на часове е да се изплати всичко", разкри спортният директор Юлиян Загоров. Парите ще бъдат платени от българо-швейцарската фирма, която води преговори за собствеността на клуба. Документи обаче бавят сделката.

"Сумите са големи и новите собственици няма как да ги дадат, ако не са сигурни, че Дунав ще стане техен", допълни Загоров.

Очакваше се заплати да вземат и служителите на клуба, чието състояние не е по-различно от това на футболистите.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г. Боевски

    4 0 Отговор
    Само така!!! А не като в Левски - всички прибирали тлъсти заплати и най-накрая оня психично болен Папазов ходи да скимти държавата и феновете да си дадат паричките....
  • 2 сяка

    1 2 Отговор
    Дунав не са и за А окръжна какви пари
  • 3 Футболен Фен

    0 0 Отговор
    За кой път?!