Last news in Fakti

25 Юли, 2020 13:59 2 153 5

Левски ще си връща още един бивш футболист

  • левски-
  • преговори-
  • христов-
  • селекция

"Сините" са готови да вземат Венцислав Христов

Левски ще си връща още един бивш футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Левски преговаря с бившия си футболист Венцислав Христов за завръщането му в тима като свободен агент, пише "Блиц". "Сините" са обсъдили евентуален трансфер на 31-годишния футболист, който игра на "Герена" през 2016 година, като предстоят още разговори между двете страни.

Записалият 8 мача с 1 гол за националния отбор на България Христов не е играл от началото на годината, когато премина в румънския Конкордия (Кяжна), но пандемията от коронавирус спря местното първенство и му попречи да покаже потенциала си, а играчът и клубът решиха да се разделят.

Нападателят има богат опит в родното първенство, като е носил екипите на Локомотив (София), Спортист (Своге), Несебър, Монтана, Черноморец (Бургас), Берое, Нефтохимик, Верея, Арда (Кърджали) и Царско Село.

Левски определено ще има нужда от футболист в атака след напускането на Станислав Костов и очакваната продажба на Робърта, като остава само с един нападател - Илия Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    4 3 Отговор
    Левски е поел пътя надолу като чорбата. Дано се стабилизира но с Наско и Ревльо нема да се получи. Успех им желая.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Цб кх

    4 0 Отговор
    Защо триеш бе модераторче какво обидно съм написал.това е истината умрели факти
  • 4 Синфен

    4 1 Отговор
    Щом опряха до този , значи нещата са много зле
  • 5 щщщщщ

    0 0 Отговор
    Те опират до всичко което е без пари и може да ритне топката на 2-3 метра.Независимо дали е точно.