Last news in Fakti

7 Август, 2020 18:47 2 831 8

Пол Гаскойн: Къркам здраво, не мога да не пия

  • пол гаскойн-
  • футбол-
  • алкохол

Това съм аз, такъв съм

Пол Гаскойн: Къркам здраво, не мога да не пия - 1
Снимка: БГНЕС


"Оставам си пияница и така ми харесва. Къркам здраво понякога. Като смок се наливам", категоричен е легендарният английски футболист Пол Гаскойн, който в края на май навърши 53 години.

 "Не мога да не пия. Всъщност може и да мога, но не искам. Мога за деня да изпия и една бира само, но това би било срамота - една бира! Та за една бира бива ли да си губя времето!? Ако седна някъде, трябва да са повече от четири, иначе защо съм отишъл в кръчмата. Това съм аз, такъв съм", добавя Газа пред „Мирър“.

Легендата на Нюкасъл, Тотнъм и националния отбор на Англия изчезна от полезрението на британските медии след началото на пандемията.

„Аз не съм изчезнал. Това, че не съм попаднал в обективите ви, не означава, че пасувам“, смее се бившият футболист на италианския Лацио.

За последно Газа заживя с 9 години по-младата от него Уенди Лийч, но любовта изтрая едва няколко месеца. Причината е повече от ясна – постоянното пиене.

Въпреки забраната заради коронавируса Гаскойн се събираше с много хора. Правеха го тайно в затънтени кръчми и вдигаха чашките до ранни зори.

"Той не взима никакви мерки за здравето си, а в ситуацията на пандемия застрашава и моя живот, на двете ми деца и трите внучета", поясни Уенди защо е била шута на Пол.

"Така и не срещнах правилната жена, която да е до мен, да ме разбира и приема. Имах връзки, имах и краткотрайни контакти, но не намерих истинската жена. Може и да се появи, но аз пак ще си пия. Е, бих се ограничавал, както съм правел и преди, когато вярвах, че съм намерил правилния човек. Макар да се случва човек да се запие понякога", откровен е Гаскойн.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чери

    4 2 Отговор
    Ще намери правилната жена, ама някой друг път.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Тодор

    4 2 Отговор
    Явно не е и чувал, за това какво причини алкохола на Джордж Бест!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СПЕЦПИДARAZ

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чери":

    Ще я намери бе , казва се Вини Джоунс , ще си паснат идеално и ще го вкара в пътя
  • 5 РЪМПЕЗИ

    8 1 Отговор
    УДОВОЛСТВИЕ ЗА МЕН Е ДА ГЛЕДАМ И СЛУШАМ ЗА ГАЗА...ИСКРЕН..ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ...ИЗПИТВАМ РЕСПЕКТ КЪМ ТАКЪВ ТИП ХОРА...ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ....НАЗДРАВЕ ГАЗА...
  • 6 БЕШЕ УНИКАЛЕН ФУТБОЛИСТ

    8 1 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ КАКЪВ ГОЛ ВКАРА НА ШОТЛАНДИЯ ПРЕЗ 90-ТЕ.....ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ПОЛ ГАСКОЙН...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.