Last news in Fakti

7 Август, 2020 15:55 1 995 1

Славия подготвя нов бомбастичен трансфер след мача с Черно море

  • янис карабельов-
  • футбол-
  • славия

Почти сигурно той ще замине за Русия, за да премине медицински прегледи и да подпише договор с местен тим

Славия подготвя нов бомбастичен трансфер след мача с Черно море - 1

Славия подготвя нов бомбастичен трансфер, пише БЛИЦ. Капитанът на тима Янис Карабельов най-вероятно ще изиграе последния си мач с белия екип в неделя срещу Черно море.

След това почти сигурно той ще замине за Русия, за да премине медицински прегледи и да подпише договор с местен тим. Преговорите между двата клуба са в доста напреднала фаза.

„Да, има вероятност да се стигне до трансфер на Янис, но нека не бързаме да слагаме тигана на котлона, докато рибата е още в морето“, коментира в свой стил президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

Припомняме, че Калоян Кръстев ще играе в Санбенедетезе. Той трябваше да пътува за Италия тази седмица, но ще потегли за там в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван от Горубляне

    3 1 Отговор
    Браво Венци, продължавай така. Българският футбол има нужда да подготвя добри спортисти за износ.