10 Август, 2020 09:51 2 305 4

Челси може да похарчи космическите над 200 милиона паунда за трансфери

  • франк лампард-
  • челси-
  • футбол

Мениджърът на тима Франк Лампард прави сериозна селекция

Челси може да похарчи космическите над 200 милиона паунда за трансфери - 1
Снимка: БГНЕС

Челси може да похарчи космическата сума от над 200 милиона паунда за трансфери през настоящото лято. 

"Сините" вече се отчетоха с привличането на Хаким Зиеш и Тимо Вернер за около 90 милиона паунда, а следващата голяма цел е звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц, който също се очаквада струва над 70 милиона. 

Мениджърът на тима Франк Лампард обаче не смята да спира дотам, като специалистът иска поне един измежду бекът на Лестър Бен Чилуел и дефанзивният халф на Уест Хем Деклан Райс. 

С тези трансфери лондонският гранд може да удари кота 200 милиона по отношение на похарчените за входящи трансфери суми. Към този списък не е изключено Челси да се огледа и за нов титулярен страж, след като Кепа Арисабалага е недолюбван от спортно-техническия щаб. 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    1 0 Отговор
    Цъ, цъ, цъ......
    нали футбола уж е в криза, пари нямат а?
  • 2 затова ли?

    2 1 Отговор
    Бойко беше с тениска:"Ние сме "Челси".
  • 3 До 1

    0 0 Отговор
    Пари има,ама трябва да се поизперат.Пир по време на чума,изкривена ценностна система,да се хвърлят топкова пари за 2-3 мало,,умни ритнитопковци..
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОЙ ДНЕС Е СОБСТВЕНИК НА ЧЕЛСИ ??? СПЕЦНАЗ РОМАН АБРАМОВИЧ Е ОТ ОТРЕЧЕНИТЕ МИЛИАРДЕРИ -РУСКИ -В БАБЕШКОТО КРАЛСТВО !!! КАК ЩЕ ХАРЧИ МИЛИОНИ ПАРИ НА АЛБИОНА ЕДИН ОТРЕЧЕН- -ЕВРЕО РУСНАК ??? КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ЧЕЛСИ ????