10 Август, 2020 11:53 1 592 0

Барса вади 10 милиона, за да си върне свой юноша от Ман Сити

  • ерик гарсия-
  • футбол-
  • барселона-
  • манчестър сити

"Гражданите" искат 23 млн. плюс още 12 млн. под формата на бонуси

Барса вади 10 милиона, за да си върне свой юноша от Ман Сити - 1

В Барселона гледат все по-сериозно на възможността да си върнат защитника Ерик Гарсия, който играе в Манчестър Сити. Според Mundo Deportivo каталунците са готови да платят 10 млн. евро за 19-годишния талант, но това е много далеч от сумата, срещу която от Сити биха се разделили с Гарсия. "Гражданите" искат 23 млн. плюс още 12 млн. под формата на бонуси.

Договорът на защитника изтича през следващото лято и това дава сериозен коз в ръцете на Барса, ако самият футболист реши да се завърне на "Камп Ноу". Ситуацията напомня на тази с Льорой Сане, който отказа да преподпише и в крайна сметка принуди Ман Сити да го продаде на Байерн (Мюнхен).

Ерик Гарсия е продукт на академията на Барселона, но още през 2017 година замина за Англия срещу скромните 1,7 млн. евро. През изминалия сезон в Премиър лийг той взе участие в 13 мача, а Джосеп Гуардиола редовно го хвалеше и показа, че ще продължи да разчита на него. Наскоро обаче Пеп подсили защитата си с привличането на Нейтън Аке от изпадналия Борнемут и това може да ограничи шансовете за изява на Гарсия. 

Барса първо ще се опита да продаде Самюел Юмтити и след това ще стартира преговори за своя юноша. Каталунският гранд не изключва и вариант да вземе Гарсия следващото лято като свободен агент. 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА