Last news in Fakti

12 Август, 2020 15:45 1 521 0

Андрей Гълъбинов и Специя крачат уверено към Серия "А"

  • специя-
  • гълъбинов-
  • серия а-
  • плейофи-
  • киево-
  • гол

Българският нападател вкара гол при победата над Киево с 3:1

Андрей Гълъбинов и Специя крачат уверено към Серия "А" - 1
Снимка: БГНЕС

Андрей Гълъбинов се превърна в основна фигура за Специя за влизане в Серия "А". Българският нападател вкара с глава първия гол още във втората минута срещу Киево, а тимът му спечели с 3:1.

Първата среща във Верона беше приключила 2:0 за домакините, но в  плейофите в Италия не важат попаденията на чужд терен. Предимство при разменени с победи с една и съща разлика  имат отборите, завършили на по-предно място в крайното класиране на редовния сезон.

Маджоре в 50-ата  и Ндзола в 53-ата минута забиха  другите два гола за Специя. За Киево  точен беше Максим Леверб от дузпа  в добавеното време.

Във финалния плейоф Специя ще се изправи срещу победителя от двойката Порденоне - Фрозиноне. Първият мач завърши в полза на Порденоне - 1:0 като гост. Реваншът е днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА