Last news in Fakti

14 Август, 2020 09:45 1 960 0

Диего Симеоне: Отпаднахме заслужено

  • атлетико мадрид-
  • симеоне-
  • рб лайпциг-
  • отпадане-
  • шампионска лига-
  • четвъртфинали

"Не успяхме да направим нещата така, както искахме", заяви наставникът на Атлетико Мадрид

Диего Симеоне: Отпаднахме заслужено - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне трудно преглътна загубата с 1:2 от РБ Лайпциг и отпадането на тима му на четвъртфинала в Шампионската лига. "Дюшекчиите" имаха доста по-големи амбиции в турнира, особено след отстраняването на шампиона Ливърпул. Наставникът сподели, че тимът му е дал всичко от себе си, но съперникът е бил по-добър и отпадането на мадридчани е заслужено.

"Дадоме всичко от себе си. Беше трудно да печелим дуелите на терена, играчите на съперника бяха по-бързи. Това бе дълга година с доста напрежение, особено след подновяването на Шампионската лига. Не успяхме да направим нещата така, както искахме. Хареса ми ентусиазмът и свежестта на Лайпциг. Не си търся извинения. Направихме всичко възможно, за да стигнем до полуфинала. Отпадаме заслужено и можем само да поздравим съперника", заяви Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА