Last news in Fakti

14 Август, 2020 13:28 2 401 4

Рой Джоунс-младши застрахова ушите си преди мача с Майк Тайсън

  • застраховка-
  • уши-
  • джоунс-
  • тайсън-
  • бокс-
  • завръщане

"Трябва да имаме предвид и този възможен казус" гласи съобщението на промоутърската компания на легендата

Рой Джоунс-младши застрахова ушите си преди мача с Майк Тайсън - 1
Снимка: БГНЕС

Предстоящото завръщане на ринга на легендарния Майк Тайсън доведе до доста любопитна ситуация в лагера на съперника му Рой Джоунс-младши.

От щаба на боксьора обявиха, че са застраховали ушите на бившия световен шампион в четири категории заради мача срещу Ивендър Холифийлд преди 23 години, когато Динозавъра отхапа част от ухото на опонента си. Информацията беше разкрита от мениджъра на Рой Джоунс-младши - Жолт Барна.

"Трябва да имаме предвид и този възможен казус. Тайсън вече отхапа част от ухото на Ивендър Холифийлд през юни 1997 година", гласи съобщението на промоутърската компания на Барна. 

Преди няколко дни Железния Майк съобщи, че ще нарани сериозно Джоунс, макар че това е срещу правилата на благотворителния мач. Тогава той каза, че няма как да се бие, ако не се опита да го нокаутира.

Междувременно стана ясно защо битката между Тайсън и Джоунс бе отложена от 12 септември за 28 ноември. Според изданията зад Океана двубоят набира слаба популярност сред феновете, независимо че на ринга се завръща един от най-великите боксьори в историята.

"Промяната на датата ще даде възможност на повече хора да станат свидетели на най-великото завръщане в историята на бокса", коментира 54-годишният Тайсън. 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    3 4 Отговор
    А нашия Пульо само се чуди как да се скатае!

    Коментиран от #2

  • 2 NikNay

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Е ходи ти да се биеш на негово място. ....
  • 3 Ххххиииихххиииихххиии

    0 1 Отговор
    Дано отхапе ничие охо щтесе радвам
  • 4 Смешници

    1 1 Отговор
    От ят , че неможе да го бие, му захапа ухото.😁