19 Август, 2020 09:17 2 864 11

Националка на България ще играе в Германия

  • кристина враменцалиева-
  • тенис на маса-
  • танхаузен

Враменцалиева играе за отбора на Танхаузен, а медиите в Германия определят трансфера на българката като сензация

Националка на България ще играе в Германия - 1

Българската състезателка по тенис на маса Кристина Враменцалиева ще дебютира в Германското първенство. 21-годишната националка е една от най-титулуваните в този спорт у нас. В последното държавно първенство на България тя за върши на трето място. Враменцалиева играе за отбора на Танхаузен, а медиите в Германия определят трансфера на българката като сензация.

"Танхаузен представя топ играч в женския си отбор. Това е българката Кристина Враменцалиева, която ще вдигне нивото на тима тази година в регионалния шампионат. 21-годишната състезателка на националния отбор на България е под номер 523 в световната ранглиста и редовно представя страната си на международната сцена. Участва в световни първенства или олимпийски квалификационни турнири. През последните три години тя спечели четири от четири възможни медала на българското първенство до U21. Един от най-големите ѝ успехи беше отборното световно първенство през 2018 г. в Швеция", пишат медиите в Германия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 покруса

    2 0 Отговор
    Айдее,още една българка напуска България!
  • 2 реване

    2 0 Отговор
    Временцето ни изтича.
  • 3 Хейт

    1 0 Отговор
    много ще си отиват като двойка с актьора Еван Питърс не мислите ли и той е много спрял и тя също
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дълбоко Виждащ

    2 0 Отговор
    В Германия спорта е По добре организиран от спорта на Народна Република България-по времето на Бай Тодор! Уверен съм-Това момиче там ще заиграе най-добрият си тенис,защото средата подтиква към това!Ще бъде Уважавана заради заради силата,която Излъчва и Доказва!там я няма дребнавата бг-злоба,която кара да вехне всеки талант в бг!Убеден съм и на нея ще и хареса и слеа 10г ще има Двойно гражданство!

    Коментиран от #7

  • 7 Почти си прав

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дълбоко Виждащ":

    Само дето злоба има навсякъде, но от съжалението и презрението за низките ни политици, дето се вее към нас, ние не я усещаме. Но макар и примесена, тя е там и съществува. Не си поживял достатъчно.

    Коментиран от #8

  • 8 Дълбоко Виждащ

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Почти си прав":

    Да така е,но в бг е смъртно отровна и Очевадна!Там уважават Доказалият СЕ,че е по добър от тях!Пиша Ви, като човек минал Пътят!По времето на Бай Тодор бяхме по Близо До тях,а в повечето спортове много над ФРГ и близо до ГДР!Сега е огромна разликата! При Геният на бг-Злоба и завист на това момиче,немската завист ще и прилича,като галене с пухено перо!
  • 9 Кофти

    2 1 Отговор
    До кометиращите по-горе:
    Ако бяхте прочели статията, щяхте да разберете, че става въпрос за спорт на клубно ниво, а не национално, демек - тя пак со е състезателка на бъ9, ама чикча писател чикча не читател... И с това заблищдаващо заглавие като в жълт сайт

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Дълбоко Виждащ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кофти":

    Много добре е прочетено от мен младежо!Да Ви кажа как е организиран цикълът на ВСИЧКИ СПОРТОВЕ В Шампионата на Германия!Като дсновния им НАРОДЕН Спорт-ФУТБОЛЪТ!Имат освен Дивизиите за,които и тук всеки знае имат и Регионални дивизии от които отива 1вия в По горна и така до Бундеслига 3-бундеслига2, и бундеслига 1!Добре ,че ме събудихте-Сеги има в област БРанденбург малки Региончета доста по големи от огромна бг.....Та нивото на отборите с които ще се среща това девойче ЕЕ много ,много по класно от ниво БГ!И Ако ДО НЯКОГА някое дете и Каже–ТИ СИ НАЙ-ДОбрата в БРАНденбурска Област,а Някой младежи и кажат,че мечтаят да играят тенис като нейният-донякога,тя трябва просто да се КЕФИ вътрешно-естественно без да го показва наяве!Благодаря че ме събудихте младежо!ПС-За вси пари на света не бих създал и направил Играч в бг,докато в Германия –САмо заради УВАжението Младежо бих играл и създал Без платно!Там има ГРажданско Общество-Във всеки КЛУБ и във всяка общност!
  • 11 Споменал е

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кофти":

    че след 10 години очаква да има двойно гражданство. Не става само с българско да играе за Германския национален отбор, нали! Темата е, че тя ще живее и ще се развива в друга среда. А тук нищо не се развива и няма как, защото за да се развиеш, трябва да си изключение, а като си изключение, нямаш подкрепа от никого за нищо.