Last news in Fakti

19 Август, 2020 17:40 1 452 1

Добра новина за родните футболни национали

  • национален отбор по футбол-
  • лига на нациите-
  • стадион васил левски

Мачът ни срещу Ирландия от Лига на нациите ще се проведе на Националния стадион ''Васил Левски''

Добра новина за родните футболни национали - 1
Снимка: БГНЕС

Първият мач на националния ни отбор от Лигата на нациите срещу Ирландия ще се играе в София, реши УЕФА. Имаше вероятност двубоят да се състои в Дъблин или на неутрален терен, както настояваха островитяните, изтъквайки ситуацията с коронавируса в България.

Днес следобед обаче, на свое заседание, европейската централа обяви, че срещата ще се проведе на Националния стадион ''Васил Левски'' на 3 септември от 21:45 часа. Три дни по-късно гостуваме на Уелс в Кардиф.

От УЕФА уточняват, че отборите получават „зелен коридор“, който им позволява да пътуват до съответните страни, въпреки че има ограничения за пътувания и налагане на карантина според местните закони.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    3 2 Отговор
    И в софия ще паднат. Некадърни са.