19 Август, 2020 20:15 2 838 9

Чака ни грандиозен ММА сблъсък на събитие на UFC

  • mma-
  • ufc-
  • къртис блейдс-
  • дерек люис

Къртис Блейдс срещу Дерек Люис

Чака ни грандиозен ММА сблъсък на събитие на UFC - 1

Къртис Блейдс ще спори в октагона срещу Дерек Люис в главния сблъсък на събитие на UFC, което трябва да се проведе на 8 ноември. Сблъсъкът ще бъде ключов в тежка категория, защото Блейдс е номер 2 в обновената класация, а Люис е под номер 4, пише boec.bg.

Блейдс е с баланс от 14 успеха и 2 поражения в ММА. Той е спечелил цели 10 двубоя преди финалния гонг (всички с нокаут). 29-годишният американски боец е под номер две в ранкинг листата на UFC в тежка категория, като в момента се намира в серия от четири поредни победи. За последно Къртис загуби през 2018-та от Франсис Нгану. В предпоследната си среща той победи Жуниор дос Сантос с технически нокаут във втория рунд в главния сблъсък на събитието UFC Fight Night 166. През юни, Блейдс доминира и над Александър Волков, надделявайки след единодушно съдийско решение.

Люис има баланс от 24 победи и 7 загуби в ММА. Той е спечелил цели 20 срещи преди финалния гонг (19 с нокаут и 1 след събмишън). 35-годишният боец падна от Жуниор дос Сантос с технически нокаут в главната битка на събитието UFC Fight Night 146 в началото на 2019 година, но от тогава насам постигна три поредни успеха. Първият бе доста спорен – срещу родната звезда Благой Иванов. През февруари тази година, Люис спечели с решение и срещу Илир Латифи, а преди 10 дни „Черния звяр“ надделя и над Алексей Олейник в главния двубой на събитието UFC Fight Night 174.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко -българската Чичолина

    3 13 Отговор
    Нурмагомедов вдигна много летвата,без него ММА се не струва и един цент
  • 2 Лукчо

    12 3 Отговор
    Тия така и така са си пуснали бради, да си бяха сложили и по една чалма, за да се разбере за какво иде реч.
  • 3 Napalm death

    1 3 Отговор
    Къртис че му махне главата на другия негър,залагайте смело за Къртис

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Як Копелдак

    0 2 Отговор
    Перфектни попълнения за разсилните на герб
  • 6 Брат ми

    4 1 Отговор
    Човекоподобни Сър!
  • 7 Max

    0 2 Отговор
    Обръсни се бе!
  • 8 Hellish

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Napalm death":

    Недей така. Точно при тези двамата нокаутьори нищо не се знае. Сравнително равностойни са и двамата удрят толкова силно, че един чист удар и мача свършва.
    Аз пък съм склонен да заложа за Дерек Люис. Доста се разви напоследък, поотслабна, започна да вкарва брутални кикове. Та недей така да надъхваш хората, точно в този бой пък нищо не можеш да гарантираш. Ако се бият Стипе с Овърийм да гарантираш, макар, че и там има риск, но в последните години имам чуството, че ако Алистър свали ръцете да го ударя чисто и аз ще го нокаутирам,което не променя факта, че като удари и той не прощава. При тежките залозите са много мътна и кървава.
  • 9 Marto

    2 1 Отговор
    Пълен борфест ще е тоя мач , Къртис ще му лежи отгоре 2 рунда и ще го събмитни