Last news in Fakti

21 Август, 2020 19:26 2 157 3

Невероятен! Димитър Кузманов е на полуфинал в Австрия

  • димитър кузманов-
  • австрия

Митко победи представителя на домакините - Лукас Мидлес

Невероятен! Димитър Кузманов е на полуфинал в Австрия - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Втората ракета на България - Димитър Кузманов, се класира за полуфиналите на турнира в австрийския град Фогау. Надпреварата е първа за него след пандемията от коронавирус. 

Това стана след като той победи представителя на домакините - Лукас Мидлес, с 6:4, 6:7 (0:7) и 7:6 (7:3), демонстрирайки характер и чудесна психика в тайбрека на последния сет. 

В следващия кръг на надпреварата, която е с награден фонд от 25 хиляди долара, съперник на пловдивчанина ще бъде датчанинът Хоолгер Руне.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко роко

    3 10 Отговор
    Турнир 25000 долара...заглавие все едно е на финал на US оупън !!!

    Коментиран от #3

  • 2 Боби

    22 0 Отговор
    Да е жив и здрав и много успехи.
  • 3 Дълбоко Виждащ

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коко роко":

    На големи турнири се играе по лесно,защото не те познават и не се готвят срещу теб!Кузманов в момента играе много качествен тенис и ще спечели не само този турнир!