Last news in Fakti

26 Август, 2020 23:00 2 888 33

Павел Върба: Нямаме такива конкуренти във вътрешното първенство, това се оказа решаващо

  • павел върба-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • мидтиланд

Ще спестя коментара, при резултат 0:0 и чиста ситуация, друг трябва да даде обяснение за това

Павел Върба: Нямаме такива конкуренти във вътрешното първенство, това се оказа решаващо - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба не скри разочарованието си от отпадането на тима от Шампионска лига след загубата от Мидтиланд в Разград. Той заяви, че нещата за неговия тим не са се получили и противника се е възползвал от ситуациите си. Специалистът коментира и спорната ситуация, при която можеше да бъде отсъдена дузпа за "орлите".  

„Първото полувреме не ни се получаваха нещата в средата на терена. Противникът ни пресираше добре, бяхме под натиск, нещо, което не сме свикнали във вътрешното първенство. Губехме излишно топката, не можехме да влизаме в комбинации. Направихме вътрешна рокада и нещата се промениха. Един гал реши нещата. Противникът успя да се възползва. При 0:0 имахме възможности, имаше една спорна ситуация, от която можеше да стане гол за нас“.

„Това беше идеята – да използваме техния стил, защото знаем колко физически здрави са в средата. На тях играта им се получаваше повече, класата в средата се видя. Играчите се опитаха да дадат максимума от себе си, но в някои ситуации не ни достигаше нещо“.

„По принцип играеш колкото ти позволи противника, нямаме такива конкуренти във вътрешното първенство, това се оказа решаващо на терена“.

„Ще спестя коментара, при резултат 0:0 и чиста ситуация, друг трябва да даде обяснение за това“.

„Разочаровани сме, целта беше да продължим напред. Очакванията бяха други и като цяло разочарованието е голямо от отпадането“.

„Жребият е много важен, разликата е че в Шампионска лига отборите са силни, шампиони на своите страни. В Лига Европа отборите са по-назад и не са шампиони на своите страни“.

„Взехме нови играчи, които подсилиха тима, всичко е въпрос на време. Следим играчи, но не мога да ви кажа конкретно нещо в момента“, заяви Върба.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коцко

    40 7 Отговор
    Все така да им върви . Както на отбора така и на собственика им
  • 2 3.14К

    31 1 Отговор
    Няма и такива съдии Павле!
  • 3 Asdfg

    45 10 Отговор
    Решаващо се оказа надменното отношение към датския отбор! Мислите се за много велики, но всъщност сте НИЩО! Нямате верни фенове, нямате история! Имате само големи претенции, протекция от съдиите в БГ и гелосан Домус-Ага,
    който го интересуват само парите!

    Коментиран от #4

  • 4 Логически, а не граматически

    32 4 Отговор

    До коментар #3 от "Asdfg":

    Глупости говориш! Никой не може и не е имал надменно отношение към датчаните. Онзи ден прегазиха Хамбургер. И за дете е видно и ясно, че противника беше по опитен и по силен. Обаче все пак е смешно, че се оправдава с липсата на противници. Един вид, твърде сме добри у дома, за това не можем да бием в чужбина! И ПСЖ нямат конкуренция във Франция от години, но играха финал! Байерн да не би да има конкуренция в Германия? Куха върба, кух Домус , кух отбор, кухо първенство, куха държава и куха лейка!!! Хахаха, лека нощ.

    Коментиран от #8, #9, #13

  • 5 ББТик

    25 0 Отговор
    с 60/40 толкова
  • 6 Някой

    29 4 Отговор
    Павел Върба: Нямаме такива конкуренти във вътрешното първенство, това се оказа решаващо.
    Нормално като тука не играете а купувате мачове и черно тото за пари .Нали ви видяхме на за супер купата един Локомотив не успяхте да биете
  • 7 ФЕН

    25 2 Отговор
    Довиждане Оуигофрен! Събрахте всички имигранти от Африка, които за нищо не стават! Киро Пинтията Гела, да не се прави на луд, а да купи футболисти, милиарди прибира!
  • 8 Робот

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Логически, а не граматически":

    Хамбургер и уески ще ги прегази днешно време!
  • 9 Неее

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Логически, а не граматически":

    Грешиш зверски ! Нима в Германия няма отбори , които да победят Байерн ?!!!! Я погледни с колко загуби завърши Байерн в шампионата! Виж , за псж това че стигнаха финал е изключение от правилото . Това им е първи финал, до сега все пукаха гуми 1/8;1/4 . Върбовия е абсолютно прав- слабата конкуренция ражда това, което днес се видя! Отбора на мидтиланд беше равностоен , но знаеше как да играе срещу равен на тях съперник. Докато рязаните не са свикнали защото епизодично само играят с такива на тяхно ниво . Лайногореца е толкова пред останалите в бг че и с резервите си ще бият втория третия и четвъртия в бг. Това другаде го няма в европа. Но нормално е за бг. Власт,пари,ножа,сиренето. Всичко е в една шепа хора които не дават на другите да пекнат.

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Муаха-ха-ха-ха...

    6 1 Отговор
    Аре бегай на село ,да пасеш козите под върбата.
  • 13 Да бее

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "Логически, а не граматически":

    Лидогорец в редовния сезон завърши без загуба, а в плейофа направи една срещу слабия на чича ти венци - знаем защо... Байерн имат 4 загуби а псж имат три . Айде малко мисли преди да пишеш! Ливърпул също доминира в англия и тя ли е слаба без конкуренция ? Аман от дървени философи! Лунохореца е на светлинни години от локота мокота Левски цеска марулите моряците и т.н

    Коментиран от #18

  • 14 Реалист

    15 3 Отговор

    До коментар #9 от "Неее":

    А дали лоша шега не изигра и изключителния съдийски комфорт, който има Лудогорец в България. А и този неимоверен късмет, който ги спохождаше многократно през изминалите години все някога ще ги изостави.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Орис

    10 3 Отговор
    Тука в българия съдийте свирят в тяхна полза почти всеки мач ама в европа ги боли като не им дават дуспа да видят какво им е на другите отбори тука като свирят против тях или каквото повикало такова се обадило
  • 17 русев

    8 0 Отговор
    Средата на терена му беше като главата на дани кирилов- празна работа !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Фена

    7 0 Отговор
    тоя селю още ли е трньор ?? как играха срещу черно море, с висока преса и много движение, а срещу датчаните 60 минути неможаха центъра да минат, явно е че треньора не става !!! а след мача с морето се правеше на интересен като го интервюираха, еми стягай багажа сега !!!
  • 21 Пич

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "Борис":

    Ясно това преди половин век,дай сега колко калъфки имат цска откакто лудогорец е в а група?!

    Коментиран от #24

  • 22 Така де

    7 0 Отговор
    Е,сега....Тука нямате конкуренти,ама имате съдийски комплименти!!!У нас каквото може се купува,затова еднодневния бизнес-проект в Европа нищо не струва!!!
  • 23 Отворко

    9 1 Отговор
    То и Георги Дерменджиев нямаше конкуренция в България,ама играеше с Реал и Ливърпул ,като с равен по класа.

    Коментиран от #27

  • 24 Бегай

    11 4 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    Лудогорец е първи в "А"група,откакто Бойко е на власт...
    ИЗПАДНЕ ЛИ Бойко ,изпада и домуса.Дърво без корен е лУДОГОРЕЦ.ИЗМИШЛЬОТИНА...

    Коментиран от #25

  • 25 Пич

    5 4 Отговор

    До коментар #24 от "Бегай":

    И що не можете да ги биете от 10 години? И що и преди тех пак сте с калъфките от 2008г. Падна бай Тошо и БКП и нема титли за комунистическия обор цска.

    Коментиран от #26

  • 26 левскар от 1964 г

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "Пич":

    забрави "хахаха хахаха".
  • 27 Горещо

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Отворко":

    Точно болното място усети ти - чужденците в Разград не могат да се мотивират. Те успяват само срещу гръмки отбори и тези в Шампионска лига, но за да биеш датски отбор или поне за да владееш по-дълго време топката, се иска да си постоянен през цялата година. При зелените има непрекъснато спадове. Какво като са ти слаби отборите тук, бий ги с по 4-5 на нула. Ама нашите не щат, мързи ги, дезмотивирани са, не им се занимава. Чичо ти Гошо никой не го е гонил, просто човекът си усеща кога вече чужденците стават крайно невъзможни и хитро си пази авторитета. От малкото българи е, които го постигат. Виж че и в националния не иска да ги вика, въпреки че почти всички са уредени с гражданство. Трябват си родни кадри от собствената школа, човече. Ако ръководството не се усети, с този проект е свършено до 5-6 години, помни ми думата. Всяка година вървят назад и тренера въобще не им е оправдание. Той не отговаря за школата.
  • 28 бай иван

    7 0 Отговор
    съдията е виновен. не е чул за мярката 60/40 и свиреше 50:50...а нямахорец играе много некомφортно по тази мярка...
  • 29 Пепино

    6 0 Отговор
    Не конкуренция нямат съдиите ако ви свирят както снощи т.е. 50/50 ще сте посредствен отбор(Локо Пд Ботев Вр. и те не са ви конкуренти но гризнахте дървото и ..... на помощ дойдоха съдиите)
  • 30 ПЕЕВ

    4 0 Отговор
    НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И Е ВИНОВЕН.
  • 31 Мим33

    5 0 Отговор
    Върба,това ти е за оправдание,ние виждаме ,че отбора отдавна вече издиша и който ви притисне ще ви бие.Явно изтича и вашето или на лудите времето...
  • 32 йокин

    0 0 Отговор
    Разбрал,какво се е случило през първото полувреме,а защо не промени,схемата на игра,тактиката,на почивката.Разбор,не прави ли?
  • 33 japan

    0 0 Отговор
    основната вина е на гелосания собственик ,обезличавайки първенството тотално,служебното спечелване на титлата от години и всичките хвалебствия по 'великоя' отбор от платени медиии сега след среща с някой по сериозен отбор 'хоп' и цоп...ама явно гелосания собственик се мисли за богопомазан...ама не е ...