Last news in Fakti

18 Октомври, 2012 16:30 1 267 1

Още един отбор от А група остана без треньор (обновена)

  • ивко ганчев-
  • треньор-
  • берое-
  • а група
Още един отбор от А група остана без треньор (обновена) - 1
Снимка:БГНЕС

Ръководството на Берое уволни треньорския щаб, начело със старши-треньора Ивко Ганчев.

Той беше уволнен тази сутрин след домакинската загуба на отбора с 0:1 от Черноморец от деветия кръг на А група.

Ивко Ганчев пое отбора на Берое в края на миналия сезон, когато замени Илиан Илиев на треньорския пост в клуба. От началото на сезона под негово ръководство Берое записа само три победи, едно равенство и пет загуби.

Постът на Ганчев се поема от спортно-техническия директор на клуба Петър Хубчев.

На официална пресконференция, която се проведе днес в 13:00ч., ръководството на клуба обяви аргументите за решението си.

"Заради резултатите в последните срещи решихме да се разделим по взаимно съгласие с целия треньорски щаб. Хубчев ще държи цялата власт. Той ще съвместява двете длъжности на старши треньор и спортен директор. След края на есенния дял от шампионата ръководството отново ще се събере и ще направи анализ на работата му, след което ще се вземе окончателно решение за треньорския пост", обясни председателят на Борда на директорите на клуба Боян Боев.

Боев съобщи, че други варианти за треньор все още не са обсъждани. Той сподели, че желанието на ръководството е Берое да се класира още през този сезон в Евротурнирите.

"Това е поставената цел и се надявам да я изпълнил, било чрез купата или първенството", каза той.

"Нямах колебания да поема треньорския пост, защото познавам добре клуба и обстановката в съблекалнята. Ще изисквам три основни неща от футболистите - ред, дисциплина и себераздаване в тренировките. До ден-два ще обява екипа си", заяви Петър Хубчев.

От началото на сезона треньорите се смениха в почти всички отбори от долната половина на таблицата. Треньорски рокади бяха направени в Миньор, Етър, Ботев Враца, Локомотив Пловдив, Пирин Гоце Делчев и Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петкова

    0 0 Отговор
    смятам че проблема не е само в треньора, а и в спортно-техническия директор на клуба Петър Хубчев, който просто е тук на временно пребиваване с платени удобства.