8 Септември, 2020 11:22 10 270 8

Стана ясно какво иска Куман от Меси

  • лионел меси-
  • барселона-
  • роналд куман-
  • футбол

Куман се надява Меси да се движи по цялата линия на атаката, търсейки възможност за изостряне на пас или удар

Стана ясно какво иска Куман от Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Стана известно как новият треньор на Барселона Роналд Куман ще използва Лионел Меси. Според Мундо Депортиво специалистът иска аржентинецът да се позиционира като фалшиво дясно крило във формация 4-2-3-1.

Куман се надява Меси да се движи по цялата линия на атаката, търсейки възможност за изостряне на пас или удар. Треньорът иска играчът да се концентрира върху атаката, а не да слиза в полузащитата, за да получава топката. Идеята е Лео да изчаква подавания от партньорите си и да бъде освободен от работа в защита.

Вчера Меси проведе първата си тренировка под ръководството на нов треньор.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куман

    14 4 Отговор
    Тази година ще се борим да не изпаднем.

    Коментиран от #4

  • 2 Дани

    1 0 Отговор
    Успехл
  • 3 краят на една епоха

    6 1 Отговор
    доведоха Куман в Барса за да разреди малко милионерите, че да може ръководството да си поеме малко финансов въздух, че както е тръгнало с тази корона скоро Барселона ще виси на опашката в Ла Лига, всичко това че щял да играе фалшиво дясно крило са прах в очите, той досега играеше по собствен начин и беше недостижим, той сега ще му налага схема ала заблуда на противника, старо куче на нови номера не се учи, вместо да му създаде всякакви удобства да дърпа барселона напред, той ще разруши една добре смазана машина за печелене на трофей, и съответно милиони евро.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Футболен експерт

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "куман":

    За неблагополучията наБарса са виновни Станишев и Орешарски!! Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!
  • 5 Ми да

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "краят на една епоха":

    Много правилно!
    Холандската революция не я коментирам. Проблемите ни са в защита, но винаги купуваме нападатели. И сега няма да е по различно
  • 6 АНОНИМЕН

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "краят на една епоха":

    Машината не е същата без Иниеста и другите, които държаха средата на терена! Това вече не е ОНЯ отбор! Няма ги невидимите черноработници, които направиха и Испания шампион!
    Същото стана в Манчестер Юнайтед след Скоулс, Гигс! Всеки отбор има силни и слаби периоди!
    Меси ще стои още една година! Няма кой да плати тия пари сега, като може да го получи догодина for free едва ли не!
  • 7 йокин

    3 0 Отговор
    Струва ми се,че досега,Меси,играеше така.Той си го знае,кво,ще му обяснява,Куманчо.
  • 8 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Като задържат насила Л.Меси, а ги няма черноработницине от средата на терена, какво очакват от аржентинеца. Най-много да му падне цената !! Футболът е колективен спорт и няма добър "голаджия", който да не подчертава усилията на целия отбор, за да може той да вкара топката в противниковата мрежа. Разбира се, че това също е дарба , умение, майсторлък, често пъти резултат от усилен труд и постоянство, но..... като не ти подадат топката ........тичай като улав по терена ...... Това не може да иска Р.Куман от Л.Меси - достатъчно е интелигентен и доста пот е пролял и той по футболния терен. Това са лакърдии за пред журналисти........