Last news in Fakti

9 Септември, 2020 09:15 2 082 2

Луис Суарес все по-близо до Ювентус

  • луис суарес-
  • барселона-
  • ювентус-
  • футбол

В същото време те ще получат компенсация от 3 милиона евро

Луис Суарес все по-близо до Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС


33-годишният уругвайски нападател на Барселона Луис Суарес е все по-близо до Ювентус, разкрива журналистът Танкреди Палмери в Tuttomercatoweb. Той разкрива детайли по предложението на торинци към Барселона. Играчът, оказал се ненужен в плановете на новия треньор Роналд Куман, ще трябва да се откаже от последната година от договора си с каталунците.

В същото време те ще получат компенсация от 3 милиона евро. В договора са включени и бонуси в размер на 13 милиона евро, като половината от тях са свързани с постижими цели като спечелване на титлата в Серия А, класиране в Шампионската лига, а другата половина е обвързана с резултатите в турнира. Към Суарес имаше интерес и от ПСЖ, което принуди от Ювентус да побързат. Личните условия на Суарес са 12 милиона евро на сезон и още 2 под формата на бонуси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4862

    1 0 Отговор
    Дали ще станат БФФ с Роналдо?
  • 2 Митака

    0 0 Отговор
    12+2М/г за футболист като него си е жива далавера.