Last news in Fakti

9 Септември, 2020 12:45 1 706 0

В Италия: Радослав Цонев подписва с Левски до часове!

  • радослав цонев-
  • левски-
  • футбол-
  • лече

"Чао, чао, Радо", написа сайтът на феновете на Лече sololecce.it

В Италия: Радослав Цонев подписва с Левски до часове! - 1
Снимка: БГНЕС

Идването на Радослав Цонев в Левски става все по-вероятно. Вчера част от феновете на Лече се сбогуваха с полузащитника. Ради има договор с втородивизионния италиански тим до следващото лято, но по всичко личи, че няма да го изпълни. Сините искат полузащитника или под наем, или като свободен агент.

"Чао, чао, Радо", написа сайтът на феновете на Лече sololecce.it.

И допълни: "Завръщане в миналото за халфа - отива обратно в Левски, откъдето дойде. Всичко по преминаването ще бъде уточнено до няколко часа и ще бъде официално обявено".

Радослав не попада в плановете на новия треньор на Лече - Еуженио Корини. За този тим той има 51 мача и 6 гола в Серия "С" и Серия "В". Той подписа с "джалоросите" през август 2016 година, след като преди това договорът му с Левски бе изтекъл. Бе преотстъпван и в Монополи и Витербезе.

Ако пристигне на "Герена" като свободен агент, Радослав ще получава заплата, колкото брат си, твърди "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА