Last news in Fakti

10 Септември, 2020 18:27 2 649 1

Матиа Биното: Фетел е прав, по-лошо просто не може да бъде

  • формула 1-
  • матиа биното-
  • ferarri

Ferrari заема шестото място от десет отбора в шампионата при конструкторите с едва 61 точки след осем старта през кампанията

Матиа Биното: Фетел е прав, по-лошо просто не може да бъде - 1
Снимка: БГНЕС

Един от хората, отговорни за представянето на Ferrari във Формула 1 Матиа Биното, коментира сериозните проблеми на италианския екип през 2020 година.

Тимът заема шестото място от десет отбора в шампионата при конструкторите с едва 61 точки след осем старта през кампанията, като в последните две състезания пилотите Себастиан Фетел (Германия) и Шарл Льоклер (Монако) не успяха да влязат в зоната на точките.

"През миналия сезон имахме предимство с двигателите, но в настоящия момент това вече не е така. Разработвахме болида на базата на това предимство, но сега то просто изчезна и не съществува. След Гран при на Италия на "Монца" Фетел каза, че по-лошо просто не може да бъде. Себастиан е прав, но ние работим неуморно върху подобряването на болида. Достигнали сме дъното, но оттук можем само на прогресираме", коментира Биното за "Кориере дело Спорт".

Ferrari няма победа през сезона, а Льоклер записа две класирания на подиума с второ място на старта на кампанията в Австрия и с трета позиция в Гран при на Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е кво толко са объркали тоя болид

    4 5 Отговор
    Деигателя ли е слапан, шадито и аеро-детсйлите ли са скапани ?
    Нали имаха добър двигател миналата година, като гледам на външен вид шасито добре изглежда ?
    Като е толко скапан да си вземат болида от миналата година.
    Кви са тия инженери, конструктори взимат милиони пък да се извикаш оп нещо тук съм объркал и от Ферари да стане трабант...