Last news in Fakti

12 Септември, 2020 23:12 5 919 5

Трагедия сполетя ОФК Беласица

  • беласица петрич-
  • фк беласица-
  • трагедия-
  • инфаркт-
  • шофьор

Шофьорът на автобуса на тима е получил инфаркт, докато вози футболистите, а впоследствие е починал

Трагедия сполетя ОФК Беласица - 1
Снимка: Фейсбук

Изключително неприятен инцидент претърпя мъжкият тим на Беласица Петрич след двубоя си от Трета лига срещу Оборище Панагюрище, спечелен от петричани с 1:0.

На връщане от град Панагюрище, автобусът на отбора е катастрофирал, става ясно от съобщение в официалния профил на тима във Фейсбук. От информацията се разбира, че шофьорът на автобуса е получил инфаркт и впоследствие е починал. За щастие всички футболисти и хората от щаба на тима са добре физически.

Публикуваме написаното на Фейсбук страницата на петричкия клуб без редакторска намеса:

Пътен инцидент с мъжкия тим на ОФК „Беласица”.

На връщане от гр. Панагюрище автобусът, който вози отбора на „Беласица“ е катастрофирал. Причината за инцидента, станал на 70 км на АМ „Тракия“, е прилошаване на шофьора. В следствие на това автобусът излиза от пътното платно, за щастие запазвайки устойчивост, без да се обърне. По-късно се установява, че шофьорът е получил инфаркт. ФУТБОЛИСТИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ, КАКТО И ПРИДРУЖАВАЩИЯ ГИ ЕКИП СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ ФИЗИЧЕСКИ!. На място са и представители на ръководството на клуба - Иван Златински и Георги Петров. Община Петрич изпрати веднага втори автобус от гр. Пловдив, който да прибере мъжкия тим. С представители на отбора поддържа постоянна връзка кметът на общината Димитър Бръчков. Всички от отбора, които пристигайки в Петрич преценят, че искат медицинска консултация отново ще бъдат прегледани в болницата.

От ръководството на ОФК Беласица изказваме искренни съболезнования на семейството на починалия шофьор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asd

    25 1 Отговор
    Защо без редакторска намеса? Починал човек от екипа, а те го споменават накрая, между другото. Важното е, че "мъжете" от "мъжкия" ТИМ на Петрич са извозени бързо. Да беше се намесила редакцията и изобщо да не беше публикувала тази дебилна позиция

    Коментиран от #3

  • 2 цървул

    2 4 Отговор
    тоя безотговорен баща дето щеше да преплува атлантика с 18г. си син само с гребане,някой да ходи да го прибира до бреговете на южна америка щото трагедията ще е по голяма.ако не е късно вече.
  • 3 Мимо

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Asd":

    "минуса" е от мен - погрешка разбира се! Точно това си мсилех - човек е починал , а те обясняват на дълго и широко как "МЪЖЕТЕ" са добре физически и как бързо е изпратен автобус от Пловдив за да ги "спаси" ужас!
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 2 Отговор
    БОГ да прости шофьора
  • 5 Гост

    6 1 Отговор
    Беласица беше най стабилният провинциален отбор,няма да забравя,че лецки ,когато отидеше в Петрич винаги падаше,затова им намериха цаката и пратиха Беласица в 9 глуха..