Last news in Fakti

21 Октомври, 2012 12:55 2 154 8

Сираков със сериозна критика към Илиев

  • фейсбук-
  • критики-
  • сираков-
  • левски-
  • цска-
  • илиев-
  • тонев
Сираков със сериозна критика към Илиев - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият ръководител в Левски Наско Сираков поднови атаките си към сегашните шефове в "синия" тим, критикувайки сериозно треньора Илиан Илиев, изпълнителния директор Иво Тонев и провалената селекция, предаде БГНЕС. За платформа на посланието си Сираков избра "Фейсбук".

"Отговор на стотиците ви въпроси в фейса не мога да дам!!! А и други трябва да го направят. Съжалявам само, че за сетен път се оказах прав...но какво да се прави, като съм толкова навътре в материята футбол. За разлика от многото страхливци във футбола ни, аз казвам това ,което мисля и виждам. Не ме е страх, защото ако са забравили, да им припомня, че се казвам НАСКО СИРАКОВ!!!", гласи част от съобщението на Сираков.

"Относно Илиан Илиев: Момче, не е лошо да разбереш най-накрая, че си треньор на ЛЕВСКИ, а не на БЕРОЕ. Стига с тия клишета, че всеки отбор ти се затварял! Намери противодействие на това! Трябва да ти се извиня за думите ми, че в защита сме слаби. Ние просто сме трагични във всички линии. И не се сърдете като малки деца, а работете и се поправяйте. Никой не иска да ви сменя, а искаме ЛЕВСКИ да ни радва.", продължи с критиките Сираков.

"Относно и думите на Иво Тонев: Кой и с какво ви е атакувал, Иво? По-спокойно никой не е работил в този клуб. Ама от време на време, трябва и да се отговаря на въпроси. Примерно: Кой носи отговорност за тази тотално провалена селекция? Ако вие с Илиан имате въпроси към мен, знаете ми телефона!!! Винаги ще ви отговоря, но мразя намеците в медиите!!Бъдете истински мъже, защото това е задължително качество, за да бъдеш ръководител или треньор на ЛЕВСКИ!!!", добави още бившият нападател на Левски. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    1 1 Отговор
    Както винаги Наско е прав...някой до поеме отговорност...но не може в Левски да играят хора които трябваше да спрат с футбола преди години ...като Йовов и Пелето ...защото никой наш отбор не може да си позволи да закупи например един Бербатов..но всеки отбор може да създате такъв играч ..и за това трябва да се налагат млади а не свършили вече футболисти...
  • 2 никсън

    0 1 Отговор
    не е нужно да се ходи далече за да се открие вярната формула за успех !!!!!!!! нека да видят какво направи Любо Пенев с националния отбор !!!!!!!!
  • 3 бен тен

    1 0 Отговор
    каква ни е държавата такъв ни е и футбола така че незанимавайте хората с ваште глупости и специално Сираков защото за него писаха че продава къща за 3.5млн. евро а хората нямат хляб да си купят айде с..тир с ваште измислени клубове

    Коментиран от #4

  • 4 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "бен тен":

    begai be
  • 5 бен тен

    0 1 Отговор
    КАЖИ вип амг КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА

    Коментиран от #7

  • 6 123

    1 0 Отговор
    левскар съм от както се помня.сираков е прав както винаги.илиев и тонев са виновни за състоянието на отбора.момчетата толкова си могат.има отлични футболисти в провинцията и ще ви излезе по тънко г-н шматков ако тръгнете да си ги търсите.вас ви интересуват единствено парите.няма да сме шампиони и няма европа още много години.отбор се гради с години.купувате 2-3 ч...лки и големи изцепки започват .много е добър;много бяга.той и заека бяга ама гол не вкарва.само на нас ни го вкарват.
  • 7 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "бен тен":

    pich bes sport nishto ne stava.kakvo samo revete
  • 8 бен тен

    0 0 Отговор
    До ВИП АМГ Ти си зле бе бате и нечетеш нещо да виждаш някъде да съм против спорта казвам че каквато е държавата такъв е спорта скапан и въпреки това моето дете тренира футбол в Пирин и го насърчавам да продължава с спорта такива като тебе промити мозъци който слушат такива като Сираков, Михайлов,Пенев и тем подобни те са хората който "реват" и правят цирк в държава която е на ръба на мизерията сори ама да го д.хат и Левски и ЦСКА въпреки че като дете бях запален левскар но вече не заради тъпите агитки който ходят и трошат стадиони но всичко идва от управниците на отбори а доколко знам Сираков е един от тях или беше и се моля да ни накажат както наказаха едно време Англия никакви евро турнири 10г. и тогава нещата ще се оправят от мен това а и не си човека д ами казва какво да пиша и кво не лека вечер жив здрав