Last news in Fakti

15 Септември, 2020 18:47 2 184 1

Миралем Пянич взе номера на Стоичков в Барселона

  • пянич-
  • барселона-
  • екип-
  • номер-
  • стоичков-
  • представяне

"Готов съм за игра и идвам тук, за да печеля титли", заяви босненецът

Миралем Пянич взе номера на Стоичков в Барселона - 1
Снимка: facebook

Новият полузащитник на Барселона Миралем Пянич е амбициран за успехи с екипа на каталунците. По-рано днес той подписа личния си договор, получи екипа с №8 и беше официално представен.

“Готов съм за игра и идвам тук, за да печеля титли. За мен е голяма чест да бъда част от Барселона. Надявам се да вдигнем много трофеи през следващите години”, заяви 30-годишният национал на Босна и Херцеговина.

За него “лос кулес” платиха на Ювентус 60 млн. евро, но трансферът беше договорен преди треньорската смяна на Кике Сетиен с Роналд Куман.

Контрактът на Пянич е за четири сезона при откупна клауза от 400 млн. евро.

Интересното е, че по време на представянето се появи президентът на каталунците Джосеп Мария Бартомеу, който в последно време отбягва публични изяви. Днешното събитие на “Камп Ноу” обаче мина без никакви фенове и журналисти заради мерките срещу коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    7 0 Отговор
    Няма да се справи.Трудно ще му е с псувните и простотиите да научи за да стане като нашия.