17 Септември, 2020 09:45 2 443 1

Палачът на Лудогорец е все по-близо до групите на Шампионска лига

  • мидтиланд-
  • йънг бойс-
  • 3:0-
  • шампионска лига

Мидтиланд отстрани и швейцарския шампион Йънг Бойс

Палачът на Лудогорец е все по-близо до групите на Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Божидар Краев и неговият Мидтиланд се доближиха само на една крачка от участие в групите на Шампионска лига. В мач от третия квалификационен кръг датският шампион се справи у дома със съпротивата на швейцарския Йънг Бойс с 3:0.

И трите попадения паднаха след почивката като всичко стартира от нещастен автогол на Джордан Лефор в 51-ата минута. Малко след това пък Андерс Дрейер бе изведен очи в очи с вратаря на гостите и не сбърка за 2:0.

След втория гол започналият като титуляр Краев бе заменен, а в последствие съотборниците му вкараха и трето попадение чрез Авер Мабил.

Както е известно, в предишния кръг Мидтиланд отстрани Лудогорец след 1:0 в Разград. Последното препятствие преди групите пък е чешкият първенец Славия Прага, като в плейофите ще се играят два мача на разменено гостуване.

И докато Лудогорец отпадна рано от турнира, един играч на българския шампион прати Макаби Тел Авив в плейофната фаза. Става дума за отдадения под наем Дан Битон, който от дузпа вкара единствения гол за успеха с 1:0 над Динамо Брест.

Омония отстрани Цървена Звезда след дузпи, а Ференцварош надделя над Динамо Загреб с 2:1. В плейофите е и норвежкият Молде, победил с 1:0 като гост азербайджанския Карабах.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Споко

    0 0 Отговор
    Славия Прага че ги върне в реалността😂