Last news in Fakti

17 Септември, 2020 19:12 2 262 3

Бербатов: Бейл е на нивото на Роналдо и Меси

  • бейл-
  • бербатов-
  • кариера-
  • съотборници-
  • завръщане-
  • реал мадрид-
  • тотнъм

"Завръщането му в Тотнъм е стъпка напред в правилната посока за този невероятен играч", смята българинът

Бербатов: Бейл е на нивото на Роналдо и Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов вярва, че Гарет Бейл все още има качества да блести за Тотнъм и клубът ще помогне да се извлече най-доброто от него.

„Това е чудесна новина за всички замесени. Гарет обича Спърс, там за първи път показа на света какво може. Независимо дали става въпрос за наем или Тотнъм направо ще го купи, това няма значение. Единственото, което има значение е завръщането на Гарет в Тотнъм“, сподели Бербатов.

“Качеството никога не изчезва. На 31 години той все още има способността да играе решаваща роля за „шпорите“. Добрите играят знаят как да актуализират играта си с напредването на възрастта, дори Кристиано Роналдо и Лионел Меси са променили начина си на игра. За мен Бейл е там на нивото на Роналдо и Меси. Той има това качество и въздействие върху играта”, добави българинът.

„Искам да видя как Гарет Бейл отново играе футбол! Шпорите трябва да покажат на Бейл любовта си, за да може да извлекат максимума от него. Бейл ще има страхотни играчи около себе си, които да му помогнат“, продължи той.

„Това е стъпка назад в правилната посока за невероятен играч. Трудно е да се каже, че само това ще направи Тотнъм претендент за титлата, но това е знак за света, че „шпорите“ могат да правят сериозен бизнес. Играчите в отбора ще бъдат допълнително насърчени.“

„Не знам твърде много за Жозе Моуриньо и не мога да предполагам как той ще извлече най-доброто от Бейл, но имам вяра, че те ще работят добре заедно. Бейл със сигурност е разговарял с Моуриньо преди реализирането на сделката. Това ще е част от причината той да иска да се върне. Бейл, Кейн, Сон, Деле Али – всеки един мениджър би се радвал да може да разполага с такива играчи. Как Моуриньо ще определя състава е съвсем друг въпрос. На хартия сега те имат най-силната предна линия в лигата заедно с Ливърпул. Бейл вероятно вече изпраща съобщения на Хари Кейн и другите играчи на „шпорите“. Сигурно си чатят с нетърпение. Много е важно да има хора, които са печелили трофеи във всяка една съблекалня, независимо дали са играчи или мениджъри. Моуриньо и Бейл могат да внушат този шампионски манталитет на Тотнъм“, каза още Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xaxa

    5 2 Отговор
    Пий си хапчетата редовно:))))
  • 2 начо

    5 2 Отговор
    Пак си неподготвен
  • 3 Рошко

    4 3 Отговор
    Тоз май е взел нещо от брат си