18 Септември, 2020 17:56 1 939 1

Киелини: Не вярвах, че Роналдо ще дойде в Ювентус

  • роналдо-
  • трофей-
  • шампиоска лига-
  • киелини-
  • мечта-
  • ювентус

"Трофеят от Шампионската лига е нещото, което Ювентус иска от 1996 г. насам", заяви капитанът на "бианконерите"

Киелини: Не вярвах, че Роналдо ще дойде в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини говори за голямата цел на тима - трофея в Шампионската лига, пристигането на Кристиано Роналдо в Торино и своето бъдещо отказване от футбола.

“Шампионската лига е мечта, цел, да кажем, че е това, което искаме. Това е нещо, което Ювентус иска от 1996 г. насам. Роналдо определено беше много страшен опонент, който за съжаление ми нанесе доста загуби, защото често бележеше срещу Юве. Откакто го привлякохме, той е добавена стойност за нас. Не мислех, че той ще дойде тук и бях наистина щастлив да играя с такъв шампион.

Понякога си мисля със спокойствие за възможността да се оттегля. Това определено ще промени живота ми, но не ме плаши. Не си поставям граници, въпреки че отказването ми със сигурност ще се случи скоро. Възстанових се от контузия, започвам да се чувствам добре и се наслаждавам на това завръщане. След това лека-полека ще видим”, заяви 36-годишният Киелини пред Fanpage.it.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    6 0 Отговор
    Бих искал да ви видя шампиони заради Буфон. Дано и Фортуна да е с вас по пътя на Шампионска лига.