Last news in Fakti

18 Септември, 2020 21:04 2 111 0

Ботев Враца успя да удари Царско село

  • ботев враца-
  • кавдански-
  • генов-
  • победа-
  • царско село

Врачани нанесоха първа загуба на гостите, след като ги победиха с 2:1

Ботев Враца успя да удари Царско село - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев (Враца) победи с 2:1 като гост Царско село и нанесе първа загуба на своя съперник от началото на сезона. Даниел Генов заби и двете попадения за тима на Тони Здравков, а Мартин Кавдански бе точен за домакините.

Началните 30 минути не предложиха почти нищо интересно пред двете врати, а липсваха и точните удари.

В 35-ата минута Ивайло Марков проби добре отляво, след което центрира по земя към Сисе, който стреля, но отново неточно.

Две минути по-късно гостите стигнаха до първото попадение в срещата. Владислав Узунов изведе майсторски на голова позиция звездата на Ботев Даниел Генов, който без проблем вкара поредния си гол от началото на сезона в efbet Лига. Това бе първо попадение във вратата на Царско село от началото на сезона.

Секунди преди края на първата част Генов направо отличен пробив, който завърши с подаване в наказателното поле към Петър Атанасов, но защитата на Царско село се справи.

Само минута след подновяването на играта домакините бяха изключително близо до изравнителното попадение. Oт чиста позиция Мирослав Будинов прати топката встрани от вратата.

В 56-ата минута Даниел Генов отново бе точен, атакуващият футболист на Ботев отбеляза с техничен удар от границата на наказателното поле.

В 65-ата минута домакините намалиха резултата. Централният бранител Мартин Кавдански вкара гол, след като Хулио Родригес стреля с глава, топката се отби в гредата и попадна в Кавдански, който от близка дистанция не пропусна да се разпише.

До края на срещата "царете" опитаха всичко, за да стигнат до точката, но защитата на Ботев се справи и гостите от Враца си тръгнаха с трите точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА