Last news in Fakti

19 Септември, 2020 09:59 1 633 1

Байерн Мюнхен започна новия сезон в Бундеслигата повече от убедително

  • байерн мюнхен-
  • шалке 04-
  • левандовски-
  • мусиала-
  • мюлер-
  • горецка-
  • сане

Баварците размазаха Шалке 04 с 8:0

Байерн Мюнхен започна новия сезон в Бундеслигата повече от убедително - 1
Снимка: БГНЕС

Новият сезон в Бундеслигата започна с убийствена победа на шампиона Байерн (Мюнхен). Европейския клубен първенец размаза Шалке с 8:0.

Серж Гнабри заби хеттрик, а по веднъж се разписаха Джамал Мусиала, Томас Мюлер, Леон Горецка, Лерой Сане и Роберт Левандовски. Баварците са устремени към спечелването на девета поредна титла и дадоха заявка още с първия си двубой.

Головата фиеста започна в четвъртата минута, когато Гнабри финтира съперник и със завъртане прати майсторски топката във вратата на Шалке - 1:0. В 15-ата минута Леон Горецка засече с мощен изстрел от движение хубав пас на Левандовски и удвои.

В 30-ата минута полският голмайстор на Байерн бе съборен в наказателното поле и сам реализира отсъдената дузпа за 3:0.

Второто полувреме започна по същия начин, както и първото – с гол на Гнабри, който покачи на 4:0 след едва 80 секунди игра, получавайки пас на празна врата от дебютанта Сане. Взаимодействие между двамата доведе до хеттрик на Гнабри в 59-ата минута - 5:0.

В 69-ата минута Левандовски отигра красиво топката към Томас Мюлер, който я прати във вратата за 6:0.

Само две минути по-късно дойде ред и на Сане да ознаменува с гол страхотния дебют. Той бе изведен с чудесен пас от Кимих, напредна в пеналта и с техничен удар направи резултата 7:0.

В 81-ата минута Левандовски асистира и на 17-годишния Джамал Мусиала, който сложи точка на спора с първия си гол в професионалния футбол - 8:0.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен😡😷😡

    3 1 Отговор
    Аман от тия баварски келеши, събират все каймака на отборите, обезкървяват останалите в Бундеслигата, да им дават титлата направо и да ходят да се шият някъде. Закривай!