20 Септември, 2020 15:34 1 399 0

Наполи започна убедително новия сезон в Серия "А"

  • наполи-
  • мертенс-
  • парма-
  • серия а-
  • победа-
  • инсиние

Неаполитанци спечелиха с 2:0 като гост на Парма

Наполи започна убедително новия сезон в Серия "А" - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Наполи постигна победа с 2:0 като гост на Парма в първия си двубой от новия сезон в Серия “А”.

Неаполитанците надиграваха своя опонент, но до 60-ата минута им липсваха идеи в атака. Тогава на терена се появи новото попълнение Виктор Осимен и раздвижи тяхната игра. В 63-ата минута той принуди Симоне Якопони да изчисти топката в краката на Дрис Мертенс, който пък я прати в противниковата мрежа.

В 70-ата нигериецът направи пас с пета към капитана Лоренцо Инсиние, но неговият далечен шут беше спрян от страничната греда.

В 77-ата Ървинг Лозано открадна топката и пробва изстрел, който беше избит от Луиджи Сепе, но Инсиние беше на точното място, за да успее да се разпише в своя мач номер 350 за тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА