Last news in Fakti

20 Септември, 2020 16:00 1 790 0

Сон и Кейн се разиграха за Тотнъм и смазаха Саутхемптън

  • кейн-
  • сон-
  • тотнъм-
  • моуриньо-
  • саутхемптън-
  • дузпа-
  • var-
  • ингс

Южнокореецът отбеляза четири попадения, асистент, на които, бе английският национал

Сон и Кейн се разиграха за Тотнъм и смазаха Саутхемптън - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Тотнъм разби Саутхемптън с 5:2 като гост в двубой от втория кръг на английската Висша лига. В 32-ата минута Дани Ингс изведе домакините напред, но в края на първата част Хюн-Мин Сон възстанови равенството. В началото на втората част започна голеадата. Последваха нови три попадения на Сон, а за финал се разписа и Кейн. В последните минути обаче Дани Ингс бе точен от дузпа и оформи крайния резултат на "Сейнт Мерис Стейдиъм".

Още в третата минута "шпорите" изпратиха топката в мрежата на Саутхемптън. Хари Кейн получи перфектно подаване от Мат Дохърти и разпечата вратата на "светците", но след преглед на ситуацията с VAR попадението бе отменено заради засада на Хюн Мин-Сон в атака.

Десет минути по-късно Дани Ингс вкара на Тотнъм, но и неговото попадение бе отменено. Съдията Дейвид Кут даде незабавно сигнал за преглед VAR и развали празника на домакините.

В 26-ата минута Муса Дженепо шутира от средно разстояние, но топката срещна лявата греда. Секунди по-късно имаше нов отменен гол заради засада. Страничният съдия вдигна своя флаг навреме, но Хари Кейн побърза да прати кълбото в мрежата. Въпреки това, гол нямаше.

След половин час игра резултатът най-накрая бе открит. Този път нямаше какво да спре Дани Ингс, който овладя страхотен пас на Кайл Уокър Питърс и с невероятен шут простреля Юго Лорис.

В края на първата част Хюн-Мин Сон пое късо подаване от Хари Кейн при добро включване в наказателното поле, маневрира успешно покрай пазача си и нанесе безпощаден удар за 1:1.

Втората част започна, както завърши първата - с попадение. В 47-ата минута Кейн сервира топката на крака на Сон, който запази самообладание и хладнокръвно заби топката във вратата на Алекс МакКарти, за да обърне резултата в полза на своя отбор.

В 64-ата минута Кейн отново демонстрира страхотен поглед върху играта и намери Сон в наказателното поле с дръзко подаване. Ударът от движение на корееца бе изключително прецизен и попадна право във вратата на Саутхемптън.

Само 10 минути по-късно кореецът отбеляза своето четвърто попадение, а Кейн направи своята четвърта асистенция в мача, превръщайки се в първия футболист в историята на Висшата лига, който асистира цели 4 пъти на един и същи човек в една-единствена среща. Ударът на корееца попадна в долния ляв ъгъл на вратата на "светците".

В 82-ата минута асистентът Кейн влезе в ролята на голмайстор, изпращайки собственоръчно топката в опразнената врата на домакините. Англичанинът бе на точната позиция, за да отправи неспасяем близък удар, оформяйки 5:1 за "шпорите".

В самия край на срещата играч на Тотнъм игра непозволено с ръка и подари дузпа на съперника. Дани Ингс бе точен от бялата точка и оформи крайното 2:5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА